2777
2789

عزیزای دل کسی ازین کیفا درست کرده تا حالا؟

به نظر خیلی راحت میاد ولی خیلــــی سخته😢😢شما میدونید چطوریه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه خیلیم سخت نیس فقط باید اون ربانارو از داخل سوراخا رد کنی اون که کامل شد میشه کیف درست کرد.تو ‌یوتیوب بزنی کلی فیلم میاره واست

😍 خدا جونم شکرت به خاطر کنجدی که بهم دادی.خودت مواظب تو دلیم باش 😍

فکر کنم راحته.من کلاس کیف دوزی با چرم رفتم.ولی این مدل کیف شمارو الان دیدم تو یه نگاه یاد گرفتم.عکسو نشون خرازی بده وسالیشو بهت میدن.فقط الگوی کیفو رو توری برش داده، به صورت عمودی افقی ک شطرنجی بشه اون پارچه ربانی رو از اون توری رد کرده.بعد با سوزن نخ(نخ کیف دوزی مخصوصه ولی تو این مدل فکر کنم با نخ معمولی هم بشه دوخت)بهم دوخته

بزند شنبه بیایی و دل جمعه بسوزد آقا.(یا مهدی عج)
نه خیلیم سخت نیس فقط باید اون ربانارو از داخل سوراخا رد کنی اون که کامل شد میشه کیف درست کرد.تو ‌یوت ...

آره عزیزم به نظر راحت میاد ولی وقتی میام رد کنم مثل این خوب نمیشه😢تور هاش معلوم میشه

تو بافتش مشکل دارم

نیست تو یوتوبم نیست هرچی میگردم

فکر کنم راحته.من کلاس کیف دوزی با چرم رفتم.ولی این مدل کیف شمارو الان دیدم تو یه نگاه یاد گرفتم.عکسو ...

مرسی از راهنماییت عزیز دلم

من همه ی وسایلشو خریدم ولی تو دوختش مشکل دارم نمیدونم چطوری دوخت بزنم که اون توری زیرش معلوم نشه،بعد چطور از یه ردیف به ردیف بعدی برم😢

این مدل دوخت کیف مطمئنا اسم خاصی داره کسی میدونه؟! اگر ن تو نت چی بزنم که آموزش برش الگو بالا بیا ...

آفرین دقیقا من هرچی سرچ میکنم هیچی نیست عکسشم به زور پیدا کردم

مرسی از راهنماییت عزیز دلم من همه ی وسایلشو خریدم ولی تو دوختش مشکل دارم نمیدونم چطوری دوخت بزنم که ...

اوهوم ببین زیر کارت زیبا نمیشه منظورم زیرتوریه ک داخل کیف محسوب میشه .حیف ک نمیشه با تایپ منظورمو برسونم وگرنه یادت میدادم.ان شاء الله بتونی کلیپشو پیدا کنی.یا برو آموزشگاههای هنری آزاد یا آموزشگاه فنی حرفه ای خواهران شهرتون،اونجا از مربیای آموزش کیف دوزی بخوای یادت میدن.آموزشگاه فنی و حرفه ای خواهران ک کلا آموزش همه هنرا رایگانه

بزند شنبه بیایی و دل جمعه بسوزد آقا.(یا مهدی عج)
اوهوم ببین زیر کارت زیبا نمیشه منظورم زیرتوریه ک داخل کیف محسوب میشه .حیف ک نمیشه با تایپ منظورمو بر ...

از تو یوتیوب اموزش کاملشو پیدا کردم واسه اسی هم گزاشتم ببینه قشنگ میتونه ببافه.

😍 خدا جونم شکرت به خاطر کنجدی که بهم دادی.خودت مواظب تو دلیم باش 😍