2777
2789

بچه ها من ۲هفته از روزی ک عروسی کردم و اومدم خونه ی خودم میگذره،توی این ۲هفته میخاستم با شوهرم رابطع داشته باشم اما هر بار همون اولش از شدت درد بس ک گریه میکنم و میترسم انجامش نمیداد،اونم خیلی خسته شد من بهش حق میدم،اما واقعا نمیدونم چیکار کنم ک درد نداشته باشم و بتونم راحت با هم باشیم،چیزی نیست بخرم ک درد و حس نکنم؟دارویی یا بی حس کننده ای یا هرچیزی ک بتونه کمکم کنه و دردمو کمتر کنه،مجبور شدم اینجا بپرسم چون  خانواده ام فکر میکنن توی این ۲هفته رابطه ما کامل شده،لطفا هرچی میدونین پیشنهاد بدین بهم ،خیلی ممنونم از لطفتون

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وای من خیلی میترسیدم فکر کنم تو هم مثل منی.من همین الانش که حتا درد زایمان کشیدم فکر میکنم که دوباره...داشته باشم استرس میگیرم اینا بیشتر از ترسه نه اینکه خوده رابطه درد داشته باشه

عزیزم برو ماما پماد واسپره‌ بهت میده‌ انشاالله‌ مشکلت‌ حل میشه

میدونستم مناسب نبود ک این بحثو اینجا مطرح کنم اما واقعا مجبور شدم،همین دیشبم هر دوتامون اماده ی رابطه بودیم و همون اولش من از شدت درد ب خودم میپیچیدم  و شوهرم منصرف شد،ولی اخه تا کی؟

خیلی ممنونم❤

فقط نذار این ترس ریشه دار بشه . شوهرت باید ی جوری اول معاشقه کنه که تحریم بشی اینجوری خیلی کمتر دردو احساس میکنی. من که از تجربه خودم بگم ی ماه مونده بود ب عروسیم شوهرم شوخی اومد پشتم ببخشید یهو نفهمیدم چی شد انکار زیر دلم تیر کشید. نگو خودشم متوجه نشد انداخت داخل. بعد افتادم ب خونریزی .مطمین شدم پرده رو زده خاک برسر . حالا این راهم ب نظرم خوبه. کلا ب همت شوهرت بستگی داره. ولی اگه خیلی وسواس ب خرج بدی میشی مث خواعر من که الان دو ساله ازدواج کرده هنوز دختره .الکی نترس 

وای من خیلی میترسیدم فکر کنم تو هم مثل منی.من همین الانش که حتا درد زایمان کشیدم فکر میکنم که دوباره ...

اره باهات موافقم چون من همیشه از دردش میترسیدم و الانم تلقین شده بهم،واقعا سخته برام اصلا غیرقابل تحمله

میدونستم مناسب نبود ک این بحثو اینجا مطرح کنم اما واقعا مجبور شدم،همین دیشبم هر دوتامون اماده ی رابط ...

میدونی شوهرم وقتی میدی که من فقط وفقط ترسه که نمیزارم.به حرفم گوش نداد دیگه کارش رو کرد ولی بازم خداخیرش بده راحت گرد منو برام شده بود کابووس بزرگ بخدا اگه اصلا من دری هس کرده باشم فقط استرس وترس الکی بود

میدونستم مناسب نبود ک این بحثو اینجا مطرح کنم اما واقعا مجبور شدم،همین دیشبم هر دوتامون اماده ی رابط ...

عزیزم سوال بدی نپرسیدی ‌ اسم ژل لوبریکانت‌ هست ،من ب این دلیل گفتم‌ برو ماما که راهنمایی کنه

میشه هر کی امضامو‌ میخونه‌ به‌ نیت پدرم یه صلوات بفرسته..اخه خیلیییی‌ بابای مهربونی بود