الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
باز خوبه ک شما یکاری کردید من چی فقط سرکوفت میشم انقد بهم حرف زدن خودمم از خودم بدم میاد احساس میکنم ...
نه عزیزم عمدا سال تولدم رو نوشتم بدونی سنت بالا نیس. هیچوقت برا درس خوندن دیر نیس. از من به شما نصیحت هیچوقت کاری به حرف دیگران نداشته باش. الانم اگر حس میکنی اگر مهارتی بیاموزی بهتر موفق میشی تا بری دانشگاه حتما اینکارو انجام بده. در کنارش درست رو هم بخون
منبع انگیزه برا خودتون پیدا کنید مثلا هرروز برید محوطه دانشگاه شهرتون و دانشکده دندون رو پیدا کنید و خوب به همه جا ذل بزنید. حتی با دانشجوهای اونجا و کارکنان دانشگاه هم صحبت کنید
✋ کاربر پسر هستم.... اگه امضا رو خوندین لطفا برا ابجیم دعا کنید دلش بچه میخواد منم دوس دارم زودتر دایی بشم 🎶🎶🎶🥳🥳🥳🥳 هرموقع با کاربری جدید اومدی یه خبری بده ❤