2777
2789
عنوان

رمان خونا لطفا تشریف بیارید

| مشاهده متن کامل بحث + 395 بازدید | 47 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به جا رمان خوندن چرا بازی نمیریزین رو گوشی؟؟    

بازی بدم‌میاد 

رو اعصابم میره

اینکه توقع داشته باشی مادرشوهرت باهات خوب باشه چون تو باهاش خوبی......مثل اینه که توقع داشته باشی گرگ تو رو نخوره چون تو اونو نمیخوری!
ارباب خسن و وحشی منو خوندین؟

نه

اینکه توقع داشته باشی مادرشوهرت باهات خوب باشه چون تو باهاش خوبی......مثل اینه که توقع داشته باشی گرگ تو رو نخوره چون تو اونو نمیخوری!
از رمانای اربابی و مرد خشن هیچ خوشم نمیاد اینا به درد بچه های 15_16ساله میخوره، یعنی راستش به درد هی ...

من دوست دارم حداقل بعد از خشونت عاشق شن 😁 دست از خشونت بردارن😅

فواید بازی:

۱- کاهش استرس

۲- ایجاد انگیزه در مواقع بی حوصلگی مخصوصا اگه بکش بکش باشه

۳- تلف شدن وقت (واقعا بعضی وقت ها ادم نیاز زندگی رو سریع تر ببره جلو)

۴- پیدا کردن دوست جدید و هم سن و سال

و فوایدی دیگر     

✋ کاربر پسر هستم.... اگه امضا رو خوندین لطفا برا ابجیم دعا کنید دلش بچه میخواد منم دوس دارم زودتر دایی بشم 🎶🎶🎶🥳🥳🥳🥳 هرموقع با کاربری جدید اومدی یه خبری بده ❤
بچه ها بجاش یه مهارت یاد بگیریم بهتره دیگه رمانام تکراری شده،استارتر ،تو کتاب درمورد تربیت فرزند بخو ...

همه کتابای تعلیمی که‌میخونم تا وسطاش ولشون میکنم

رمان جذابه ادم تا تهش میره

اگه clash royal بازی میکنید بیاید clan ما   

اگه ندارید هم دانلود کنید بدید بچه های فامیل بازی کنن   

✋ کاربر پسر هستم.... اگه امضا رو خوندین لطفا برا ابجیم دعا کنید دلش بچه میخواد منم دوس دارم زودتر دایی بشم 🎶🎶🎶🥳🥳🥳🥳 هرموقع با کاربری جدید اومدی یه خبری بده ❤
عزیزم چجوری میشه لغو دوستی زد

برو تو نی نی سایت من قسمت دوستان من رو بیار لغو کن اونایی که نمیخوای رو