2777
2789
عنوان

حاملگی خارج از رحم

242 بازدید | 26 پست

سلام خانما من چند وقت پیشا بی بی چک انجام دادم مثبت شد یه هفته بعدش دوباره بی بی انجام دادم منفی شد همون روز دوباره انجام دادم مثبت شد که گفتم لابد بازم کاذب ....خلاصه کمر درد و سینه ام خیلی درد تورم داشت که میگفتم همین الان پریود میشم که نشدم ...  بعد لکه بینی داشتم فک کردم پریود شدم تا امروز صبح با درد از خواب بیدار شدم تخمدان سمت چپم داشت پاره میشد از درد خیلی وحشتناک بود جوری که نمیتونسم بشینم انگار حالت گرفتگی بود 😢خلاصه رفتم دکتر انقد زنگ زدم تا دکتر اومد 😦😧براش تعریف کردم منو معاینه کرد گفت یا بارداریی یا بارداریی خارج از رحمه یا زمان تخمک گذاریی ....الان فردا باید برم سونو واژینال و لگنی برام نوشته با ازمایش پرولاکتین خیلی ناراحتم استرس دارم میترسم از بارداریی خارج از رحم خواهش میکنم برام دعا کنید 

اگه تجربه ای ام دارید بگید یکم اروم بشم

خدایا سپردم به خودت 💔🌹
برو بیمارستان ازمایش اورژانسی بتا بده اگه مثبت بود احتمال قوی خارج رحمه چون علامتات مثل منه منم دوبا ...

اتفاقا برام اورژانس نوشته بتا .

الهی بعد چطور برطرف شد😢

خدایا سپردم به خودت 💔🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقا برام اورژانس نوشته بتا . الهی بعد چطور برطرف شد😢

خوب چرا نرفتی انجام بدی بیمارستان؟؟ چرا منتظر فرداشدی خطرناکه خارج رحم مرگ داره من دوبارش دردها کشیدم تا مرگ رفتم شیمی درمانی شدم کورتاژ شدم با امپول mtx سقط کردم هرچی کوچیکتر باشه زودتر خلاص میشی اولین بار سه ماهگی فهمیدم خارج رحمه و بدبختیش صدبرابر بود دومین بار 6هفته و زود بهش رسیدم

خوب چرا نرفتی انجام بدی بیمارستان؟؟ چرا منتظر فرداشدی خطرناکه خارج رحم مرگ داره من دوبارش دردها کشید ...

بیمارستان نرفتم اخه کلینیک میرم که امروز جمعه بود تعطیل 😧واییی استرس گرفتم خداکنه خارج از رحمی نباشم😢😢موقع ادرار کردن خیلی دردم میاد انگاری باد جمع شده زیر دلم شما ام اینجوریی بودی؟؟

خدایا سپردم به خودت 💔🌹
من کتفم و شونه هام میسوخت خیلیی لک بینی داشتم تخمدون چپم شدید درد میکرد خستگی شدیدددد بتام منظم بالا ...

نه من فقط تخمدان چپ درد میکنه..انگاریی باد جمع شده وقتی میشینم درد میگیره یا میخندم درد میگیره ولی امروز صبح خیلی درد وحشتناکی داشتم 

خدایا سپردم به خودت 💔🌹
بیمارستان نرفتم اخه کلینیک میرم که امروز جمعه بود تعطیل 😧واییی استرس گرفتم خداکنه خارج از رحمی نباش ...

میرفتی بیمارستان این قضیه شوخی بردار نیست متاسفم که نمیتونم دلداری الکی بدم امیدوارم نباشه ما اگر باشه هر یکساعتی که تو بدنته هم خطرناکه تو مطب سونو گرافی یه خانم خارج رحم باردار بود تا نوبتش بشه لولش ترکید تا رسوندنش بیمارستان تموم کرد فرداش شوهرش با پلیس اومد مطب دعوا... 

نه من فقط تخمدان چپ درد میکنه..انگاریی باد جمع شده وقتی میشینم درد میگیره یا میخندم درد میگیره ولی ا ...

منم تخمدان چپم خیلی درد داشت سهل انگاری کردی امروز نرفتی بیمارستان مقصرم دکتر احمقه که جدیت این قضیه رو بهت نگفته صبح اول وقت برو ازمایشگاه حتماااا

منم تخمدان چپم خیلی درد داشت سهل انگاری کردی امروز نرفتی بیمارستان مقصرم دکتر احمقه که جدیت این قضیه ...

صبح که حتما میرم خودمم خیلی میترسم خدا بخیر کنه..

خدایا سپردم به خودت 💔🌹