2789
عنوان

اونایی که بی محبتی و بی توجهی میبینن از شوهراشون لطفا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 1216 بازدید | 97 پست
۳ماه دیگ میرم ۲۱

من جای شما باشم تا ۳۰ سالگی اصلا بهش فکرم نمیکنم

دخترم اگر عاشق شد😍حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم😊میدانی؟ اگر خدای ناکرده انتخابش هم نامناسب باشد☹ رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است که سالها با مردی زندگی کند و عقده ی گرفتن دستان عشقش پیرش کند😪
وای بعضی از مردا چرا همش حرفای تکراری میزنن کار میکنم کار میکنم  خب باید کار کنن دیگه همه مردا ...

😭😭😭

دخترم اگر عاشق شد😍حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم😊میدانی؟ اگر خدای ناکرده انتخابش هم نامناسب باشد☹ رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است که سالها با مردی زندگی کند و عقده ی گرفتن دستان عشقش پیرش کند😪

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من جای شما باشم تا ۳۰ سالگی اصلا بهش فکرم نمیکنم

خب جای من نیستی ک همه اطرافیانم ازدواج کردن دیگ شما تو شرایط من نیستی دوست عزیز

ینی خدا ب چ مناسبت۹۹/۹/۹میخاد ارزوی همتونو براورده کنه؟؟؟😂ولی خدایی چ روزی بشه اون روز حاال همع ملت عالیییی😂😍         هواپیما از اسمون گل میریزه رو سراتون😍🌼واااای چ شوووود😂😂😂😂😂😂😍           
مادرشوهر پدر شوهر من هر کدوم تو یه خونه ی جدا میخوابن شاید روزی یه ساعت هم دیگه رو ببینن خیلی با هم ...

همینه بخدا  

خب همسرت بلد نیست دیگه از کجا باید یاد میگرفته؟ از فوش و بدوبیراه گفتن که احساس درنمیاد 

بچه چندمه همسرت؟

نَفَسـِ حَمیدَمَمـ 🥰🙈
اینایی ک گفتمو اصلا خوندی؟!هیچ بهش فک کردی؟

اره عزیزم خوندم ولی برادر شوهرای من پدر من هم ایرانی اند چطور اونا انقد مهربونن باهم خدا رو شکر 

به خدا اعتماد کنیم چون اون بهترینهارو برامون میخواد اما حیف ما نمیدانیم و مشکل از جانب خدا میدونیم 
همینه بخدا   خب همسرت بلد نیست دیگه از کجا باید یاد میگرفته؟ از فوش و بدوبیراه گفتن که احساس د ...

موافقم همه چی به خانواده ربط داره 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
اووو من فکر کردم 32 به بالایی صبور باش خواهر 

ولی دوس دارم تو این طن متاهل شم

کاش خدا کمکم کنه امسال ازدواج کنم

ینی خدا ب چ مناسبت۹۹/۹/۹میخاد ارزوی همتونو براورده کنه؟؟؟😂ولی خدایی چ روزی بشه اون روز حاال همع ملت عالیییی😂😍         هواپیما از اسمون گل میریزه رو سراتون😍🌼واااای چ شوووود😂😂😂😂😂😂😍           
۳ماه دیگ میرم ۲۱

من امسال میرم ۱۹ یکم زود ازدواج کردم ولی وقتی راضی باشی دیگه دیر و زود نداره که 

البته بگم برادرشوهر خالمه همسرم که همو دوست داشتیم دوسال دوست موندیم بعد ازدواج کردیم

از خواستگارات نمیتونی بفهمی کی به درد ازدواج میخوره کی نمیخوره ؟؟؟

نَفَسـِ حَمیدَمَمـ 🥰🙈
من بعضی وقتا هوس میکنم ازش جدا شم برم یکی پیدا کنم هی بوسم کنه عاشقانه نگام کنه شوهر من خیلی خشکه من ...

گل گفتی خواهر خستم بخدا این فیلمای عاشقانه رو مث ندیده ها نگاه میکنم کاش منم این حسو درک میکردم که یکی خیلی دوستت داشته باشه

به خدا اعتماد کنیم چون اون بهترینهارو برامون میخواد اما حیف ما نمیدانیم و مشکل از جانب خدا میدونیم 
خب جای من نیستی ک همه اطرافیانم ازدواج کردن دیگ شما تو شرایط من نیستی دوست عزیز

منم تو شرایط شما بودم همه میگفتن ترشیدی ۲۳ سالم بود ازدواج کردم ولی به خدا الان پشیمونم نه که بگم زندگیم بده نه خداروشکر همه چی خوبه ولی مجردی یه چیز دیگه ست الان من هرچی بگم شما متوجه نمیشی ولی بعد ازدواجت به حرفم میرسی ایشالا خوشبخت بشی گلم🙏

اره عزیزم خوندم ولی برادر شوهرای من پدر من هم ایرانی اند چطور اونا انقد مهربونن باهم خدا رو شکر  ...

آواز دهل از دور خوش هست تو که همیشه تو خونه زندگیشون نیستی از کجا میدونی جاری هات راضی هستن 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜

شوهر منم اینطوریه 7 ساله ازدواج کردم فقط یه بار تو خواب دیدم که بهم گفت دوستت دارم اون روز بعد از بیدار شدن از  خواب کلی شارژ بودم 

خدایا به بزرگیت قسمت میدم سایه هیچ پدر مادری رو از روی سر فرزندانش کم نکن