2777
2789
عنوان

میگما

75 بازدید | 16 پست

ما پیشمون زشته که دختر تو عقد حتی ازدواج کنه چه برسه به حاملگی...من خیلی عقب موندست تفکراتم؟

در تاریخ1399/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد😍😍خدایااا شکرررررتتتت😍😍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چجور میشه زشت باشه دختر تو عقد ازدواج کنه؟ پس تو چی ازدواج کنه؟

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود...                                          تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود...                                            

تو عقد ازدواج کنه ؟ عقد میکنن بعدم ازدواج میکنن دیگه یعنی چی ؟   

سومین کاربری ترکیده تروخدا دیگه با خط مامانم اومدم 🤐ماکه بهشت نمیریم حداقل بیاید گناهامون هماهنگ کنیم جهنم بیافتیم تو یه محل 😑اگه یکی شمارو خر فرض کرد تصور ذهنیشو خراب نکنید جفت پا برید توصورتش   یارو میخواست اسبشو حرص بده سوار خر میشد حکایت خیلیاست 😂به بی اعصاب بودنم نگاه کن 😏من ببینمت بغلت میکنم 😊😙

معمولا این عقاید همه ایرانیهاست و اکثر خانواده ها نظرشون اینه ....بهتره رعایت بشه منم سه سال عقد بودم و خیییلی زیاد هم رفت و امد میکردیم باهم اما مشکلی پیش نیومد ...اما اگر هم باشه اتفاقیه ک افتاده دیگه حلال همدیگه بودن و محرم 

هیچکس من نیست و این قدرت منه💪تآج👑روسَر مَنِع توچِرا گِرِفتی فآزِپآدِشآیی😉

وا ینی چی تو عقد ازدواج کنه😐

عقد همون ازدواجه دیگه😐

نون و پنیر و پونه                                                              کپک زدیم تو خونه                                                    
وا ینی چی تو عقد ازدواج کنه😐 عقد همون ازدواجه دیگه😐

ازدواج همون وصلت زن و مرد رابطه کامل منظورمه

ازدواج همون وصلت زن و مرد رابطه کامل منظورمه

آها🤐

نون و پنیر و پونه                                                              کپک زدیم تو خونه                                                    
شب عروسی

راستش من گیج شدم...ولی بارداری هم طرفای ما زشته

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود...                                          تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود...                                            
تفسیرت از ازدواج چیه؟شاید منظورت...

منظورم اینه پیش ما عیبه دختر و پسر تو عقد رابطه کامل داشته باشن چه برسه به بچه دار شدن