2777
2789
عنوان

اگه کسی دیده زود خبر بدههههها

348 بازدید | 21 پست

معدم درد میکرد و حالت تهوع داشتم رفتم دکتر نوشت ازمایش بتا بدم 

رفتم ازمایش دادم گفتن نیم ساعت بعد جوابشو میدیم 

نیم ساعت بعد رفتم گفتن خونت غلیظه پلاسما جدا نمیشه برو ازمایش ادرار 

رفتم ادرار ازشون‌ پرسیدم باادرار چجوری ازمایش میکنین گفتن خون و ادرارتو قاطی میکنیم بعدم گفتن جواب منفیه تاحالا کسی این مدلی ازمایش دیده یا شنیده؟؟؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه😐😐😐😐

♥️🥺زني را مي شناسم من/که در يک گوشه ي خانه/ميان شستن و پختن درون آشپزخانه/سرود عشق مي خواند/نگاهش ساده و تنهاست/صدايش خسته و محزون/اميدش در ته فرداست/زني را مي شناسم من/که مي گويد پشيمان است/چرا دل را به او بسته/کجا او لايق آنست/زني هم زير لب گويد/گريزانم از اين خانه/ولي از خود چنين پرسد/چه کس موهاي طفلم را/پس از من مي زند شانه؟   

خب بیبی بزن

♥️🥺زني را مي شناسم من/که در يک گوشه ي خانه/ميان شستن و پختن درون آشپزخانه/سرود عشق مي خواند/نگاهش ساده و تنهاست/صدايش خسته و محزون/اميدش در ته فرداست/زني را مي شناسم من/که مي گويد پشيمان است/چرا دل را به او بسته/کجا او لايق آنست/زني هم زير لب گويد/گريزانم از اين خانه/ولي از خود چنين پرسد/چه کس موهاي طفلم را/پس از من مي زند شانه؟   

عزیزم بیکار نیستن الکی وقت صما و خودشون بگیرن که اگر احتیاج به تکرار داشت دوباره خون میگرفتن،،حتما میشه که اینکار کردن

من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم  مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد
عزیزم بیکار نیستن الکی وقت صما و خودشون بگیرن که اگر احتیاج به تکرار داشت دوباره خون میگرفتن،،حتما م ...

اخه ازمایشگاه مختص این‌کارا نبود یه دکتر بود ک تزریقاتی داش اونجا ازم‌ازمایش گرفتن بخاطر همون قبول نکردم

اخه ازمایشگاه مختص این‌کارا نبود یه دکتر بود ک تزریقاتی داش اونجا ازم‌ازمایش گرفتن بخاطر همون قبول ن ...

بسم الله 

چی میگی؟؟یعنی چی ازمایشگاه نبود؟؟

من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم  مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد

ان شاالله عقب انداختی برو یه جا معتبر ازمایش بده

بجز از علی نباشد بجهان گره گشایی ⚘⚘طلب مدد از او کن چو رسد غم و بلایی ⚘⚘میدونیدتقوا یعنی چی؟؟ یعنی اگه یه هفته ازتمام کارهای مافیلم گرفتن وگفتن اعمال هفته گذشته ات در تلویزیون پخش شده ناراحت نشیم.⚘⚘تانیایی گره از کاربشروا نشود...درد ماجز به ظهور تو مداوا نشود⚘⚘
انگار مطب یه دکتره  که یکی از اتاقاشم تزریقاته اونجاازم خون گرفتن دکترش معتبره ولی ازمایشگاه ن ...

این که میگی کاملا عئر قانونی هر ازمایشگاهی کلی دستگاه داره،،یا شما اشتباه میکنی یا گولت زدن

این که میگی کاملا عئر قانونی هر ازمایشگاهی کلی دستگاه داره،،یا شما اشتباه میکنی یا گولت زدن

۳ روز داروهاشو خوردم دیگه نخوردم ترسیدم چون تخمدان چپم دوروزه ک درد میکنه