2777
2789
عنوان

سرگذشت افرادی که میرن دنبال دعای بد و طلسم برای دیگران

| مشاهده متن کامل بحث + 1566 بازدید | 69 پست
ببین فقط موندم چرا موی دوستمو با موی مشکی کلفت زنونه گره زدن؟از دوستم پرسیدم میگفت نه تو فامیل خودم ...

وای کف خونه منم پر موی مشکی بود نه اندازه سرمن بود نه شوهرم نه بچم 

اون گره بخاطر گره افتادن تو کاراشونه

از وصيتهاى آدم عليه السلام به فرزندش شيث عليه السلام: بــه دنيـاى فـانى دل نبـنديد ؛ زيرا من به بهشت جاويدان دل بستم، اما به من وفا نكرد و از آن بيرونم كردند.  
وای کف خونه منم پر موی مشکی بود نه اندازه سرمن بود نه شوهرم نه بچم  اون گره بخاطر گره افتادن ت ...

خب چرا مو میوفته؟اخه خودش میگفت به خاطر کرونا نه جایی میرم نه کسی میاد خونم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خب چرا مو میوفته؟اخه خودش میگفت به خاطر کرونا نه جایی میرم نه کسی میاد خونم

یا موی اون از ما بهترونه یا میارن اونا

چون منم چارو میکردم میرفتیم مهمونی عمدا جارو میکردم بعد که میومدیم میدیم مو هست موی مشکی

از وصيتهاى آدم عليه السلام به فرزندش شيث عليه السلام: بــه دنيـاى فـانى دل نبـنديد ؛ زيرا من به بهشت جاويدان دل بستم، اما به من وفا نكرد و از آن بيرونم كردند.  
یا موی اون از ما بهترونه یا میارن اونا چون منم چارو میکردم میرفتیم مهمونی عمدا جارو میکردم بعد که م ...

دوستم میگفت شاید خونمون جن داره منم گفتم اگه خونه داشت که منم میدیدم .اخه ما طبقه پایینیشون هستیم.

به نظرت اگه اونا بیارن برای چی میارن؟منظورم اینه هدفشون از انداختن مو چیه

دوستم میگفت شاید خونمون جن داره منم گفتم اگه خونه داشت که منم میدیدم .اخه ما طبقه پایینیشون هستیم. ...

حالا نمیدونم ولی دلیل نداره تو ببینی اون سحر داره جن موکل براش گذاشتن 

اون جنی که تو میگی تو همه خونه ها هست و باهامون زندگی میکنن و کاری به کارمون ندارن بهشون میگن صرف العمار

دوستم میگفت شاید خونمون جن داره منم گفتم اگه خونه داشت که منم میدیدم .اخه ما طبقه پایینیشون هستیم. ...

https://telesmojado.com/نقش-موی-سر-در-سحر-و-جادو/

این لینک بالا بخون ببین چیزی دستگیرت میشه چون منم دلیل موها رو نمیدونم ولی دوستم میگه موی تن خودشونه  

خوندم عزیزم ممنون خیلی لطف کردی

فدات شبت بخیر گلم  چیزی دستگیرت شد اینجا بزار منم بخونم