2777
2789
عنوان

سرگذشت افرادی که میرن دنبال دعای بد و طلسم برای دیگران

| مشاهده متن کامل بحث + 1566 بازدید | 69 پست
عمه من واسه یه دختر عمم دعا گرفته بود زندگیشو نابود کرده بیچاره دختر عمم سر یه هفته نشد با شوهرش مشک ...

موهای تنم سیخ شد  اینا بد جواب داره چون عمر و جوونی که برنمیگرده رو تباه میکنن

از وصيتهاى آدم عليه السلام به فرزندش شيث عليه السلام: بــه دنيـاى فـانى دل نبـنديد ؛ زيرا من به بهشت جاويدان دل بستم، اما به من وفا نكرد و از آن بيرونم كردند.  
کسی نگفت فکر کنیم دعامون کردن یا  کارمون تمومه اشتباه برداشت کردی عزیزم  داریم برای کسایی ...

بله همچین داستانی هست ولی بعضیا متاسفانه خیلی پر و بال میدن به این جریان خدا در تمام ایات اسمانیش اشاره کرده که جز من قادر مطلق نیست من خودم رو هم میگم خیلی وقتا به بزرگیش شک میکنم به بنده خدا رو میندازم تا از خودش بخوام حرف سمتم کاملا درست و متین خیلی از نزدیکا رفتن و نتیجه نگرفنن بهتره از مفاتیح کمک بگیرن که تمام دعاها توشه تا باج دادن به این افراد

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ببین کسی که امانش به خدازیاده سحربهش اثر نمیکنه ؟

چرا ممکنه خدا بخواد تو رو در تنگنا آزمایش کنه و دیگری رو در این کار که کفره  اینکه میگن نماز بخونید و ایمان داشته باشی یا اگه به سحر اعتقاد نداشته باشی روت جواب نمیده اصلا اینطور نیست من دیدم دیگه به عینه با چشام دیدم

از وصيتهاى آدم عليه السلام به فرزندش شيث عليه السلام: بــه دنيـاى فـانى دل نبـنديد ؛ زيرا من به بهشت جاويدان دل بستم، اما به من وفا نكرد و از آن بيرونم كردند.  
ببین کسی که امانش به خدازیاده سحربهش اثر نمیکنه ؟

عزیزم اگه تا الان سحر نداشتی میدونم سوره بقره زیاده  سعی کن دوشب درمیون یا دو روز درمیون بخونی تنها سوره ای که بخونی ساحر نمیتونه ورود کنه 

من چون روان خوانیم خوبه 45 دقیقه کلش طول میکشه بخونم الان یماهه هر روز خوندم چ اثراتی دیدم باز تنبل شدم ان شا الله از فردا شروع میکنم

چرا ممکنه خدا بخواد تو رو در تنگنا آزمایش کنه و دیگری رو در این کار که کفره  اینکه میگن نماز بخ ...

خب اگه مورد سحر قرار بگیریم و حالا نمازامونم بخونیم و بعد اون سحر کارساز باشه چی؟باید به خدابگیم راضیم به رضای تو؟

کسی بوده مثلا دکتر یامهندس باشه بعد دنبال سحرو جادو بره؟یا فقط یه عده خاص میرن؟ واقعا برام سواله؟

اره گلم ربطش به ذاته نه تحصیلات

کسی بوده مثلا دکتر یامهندس باشه بعد دنبال سحرو جادو بره؟یا فقط یه عده خاص میرن؟ واقعا برام سواله؟

همه درگیرن عزیزم دکتر و مهندس نداره 

وقتی ایمان ضعیف باشه 

وقتی طاقت کم باشه 

وقتی کم میارن پناه میبرن به رمال

خب اگه مورد سحر قرار بگیریم و حالا نمازامونم بخونیم و بعد اون سحر کارساز باشه چی؟باید به خدابگیم راض ...

بقره بقرهبقره 

ناس و فلق رو هم هر روز بخووووون

موقع پریودی چی اشکال نداره نخونیم؟

من میخونم فقط ایات که سجده واجب داره نمیخونم

آره یه زنی رو میشناختم که خودش زن دوم بود فوق العاده حسود و پررو ولی برعکس زنه اوله خیلی خانوم بود اینقدر جمبل و جادو کرد که دست آخرش شوهرش خودشو طلاق داد وبا دو تا بچه و حسابی جلوی فامیلاش بی آبرو شد 

همه درگیرن عزیزم دکتر و مهندس نداره  وقتی ایمان ضعیف باشه  وقتی طاقت کم باشه  وقتی ...

من همیشه پیش خودم میگفتم اخه مثلا یه خلبان یا یه پزشک فوق تخصص چجوری دنبال سحر میخواد بره واقعا همیشه برام سوال بود .

موهای تنم سیخ شد  اینا بد جواب داره چون عمر و جوونی که برنمیگرده رو تباه میکنن

جالبه اون دعانویسه خودش رو از نسل امام باقر میدونه

یه صبح تا ظهر یه پسر و دختر ۱۹ ۲۰ سالش خودکشی کردن همه میگن بخاطر کارهای کثیفیه که میکنه هنوزم انجام میده