2777
2789
عنوان

سرگذشت افرادی که میرن دنبال دعای بد و طلسم برای دیگران

| مشاهده متن کامل بحث + 1566 بازدید | 69 پست
اره گلم  من دوستم همینکاتذو باهاش کردن  بعد 5 سال با یه بچه جدا شد مادرشوهرش وقتی داشت ف ...

مرسي عزیزم 😔💔

درد من حصارِ برکه نیست درد من زيستن با ماهیانی🐠🐟🐡 ست که فکرِ  دریا 🌊🌊🌊🌊 به ذهنشان خطور نکرده است !!!

جاری من واسه خواهرم دعا گرفت بختشو بست مریضش کرد،یه دختره دیگه رو با دعا بی آبرو کرد،و چند مورد دیگه..

اما سالهای درازی هست که داره خوب و خوش زندگیشو میکنه،نه مریضی،نه حادثه ای،نه بی پولی،و نه هیییییچ چیز بدی تو زندگیش نیس،برام عجیبه واقعأ.

آیت الله بهجت:گشتیم و گشتیم ذکری بالاتر از صلوات پیدا نکردیم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من که هیچکدومش رو قبول ندارم نه طلسم هارو و نه بلاهایی که سر اون زن اومده هیچکدوم رو از طلسم نمیدونم ...

خب عزیزم طلسم وجود داره شوهرش موقع طلاق دستش رو برای فامیلا رو کرده بعدم تو قران اشاره به سحر شده

از وصيتهاى آدم عليه السلام به فرزندش شيث عليه السلام: بــه دنيـاى فـانى دل نبـنديد ؛ زيرا من به بهشت جاويدان دل بستم، اما به من وفا نكرد و از آن بيرونم كردند.  
وای😨😨

اره گویا واسه افزایش محبت این کارو کرده بود😖😖😖

وقتی باورهای نادرست و ناپسند فراگیر می‌شود، با بهنجاری اهریمنی مواجه‌ایم. نام کاربریم نام زنیست که شهر آماستریس(آماسرای امروزی)رو بنیان نهاد
عزیزم شما سوره بقره رو مطالعه کن خود خدا فرمودن سحر هست بین زن و مرد جدایی میندازن و اسیب نمیتونن بز ...

بله حرف شما متین  اگه تمام دعاهای دنیا هم جمع بشن اگه خدا نخواد طوری نمیشه من به چشم زخمم اعتقاد دارم ولی اینکه با دعا بشه کن فیکون کرد بعید میدونم

جاری من واسه خواهرم دعا گرفت بختشو بست مریضش کرد،یه دختره دیگه رو با دعا بی آبرو کرد،و چند مورد دیگه ...

چهل روز سوره بقره بخون به نیت ابطال و یکی از دوستام همینکارو کرده بود و از خدا خواسته بود اون کسی که جادوشون میکرد تو اتیش همین دنیا بسوزه که بطور ناگهانی ای زن عموش که اهل دعا و طلسم برای اینا بوده اتیش میگیره

از وصيتهاى آدم عليه السلام به فرزندش شيث عليه السلام: بــه دنيـاى فـانى دل نبـنديد ؛ زيرا من به بهشت جاويدان دل بستم، اما به من وفا نكرد و از آن بيرونم كردند.  
بله حرف شما متین  اگه تمام دعاهای دنیا هم جمع بشن اگه خدا نخواد طوری نمیشه من به چشم زخمم اعتقا ...

متاسفانه اگر خدا اجازشو بده زندگیتو از صد هم به صفر میارن

بله حرف شما متین  اگه تمام دعاهای دنیا هم جمع بشن اگه خدا نخواد طوری نمیشه من به چشم زخمم اعتقا ...

اره دوستم فقط خداااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

حتی برای ابطال هم نباید پیش رمال و دعانویس رفت

چهل روز سوره بقره بخون به نیت ابطال و یکی از دوستام همینکارو کرده بود و از خدا خواسته بود اون کسی که ...

مادرش با آتیش سوزی از دنیا رفت،اهل محلشون میگن مادرشم اینکاره بوده،جالبه خودش به همه میگه جادوگر.

آیت الله بهجت:گشتیم و گشتیم ذکری بالاتر از صلوات پیدا نکردیم.
تو قران یه ایه هست که عده ای دعا میگیرن میونه زن و شوهرو خراب کنن و گناه کبیره س .چه ربطی داره اصلا ...

اینکه فکر کنیم که کسی دعامون کرد و کارمون تمومه یعنی کفر یعنی نادیده گرفتن اینکه همه چی در ید قدرت الهیه هر کسی سرنوشتی داره و شاید خواست خداست که اتفاقی بداش بیفته و تقدیرش اونه من ادمایی رو دیدم که هر اتفاق بدی تو زندگی رو تقصیر دعا گرفتن اطرافیان میدونن پدر من سرطان داده خواهرم بچه دار نمیشه و خیلی مشکلات دیگه ولی اعتقاد دارم که باید فقط به ریسمان خدا چنگ زد و هیچوقت نگفتم شاید دعاییمون کردن

اینکه فکر کنیم که کسی دعامون کرد و کارمون تمومه یعنی کفر یعنی نادیده گرفتن اینکه همه چی در ید قدرت ا ...

اینی که شما میگی فرق داره با اینکه بگی اصلا وجود نداره .کسی که میگه وجود نداره ینی قرانم قبول نداره چون این عینا ایه قرانه .بله هستن ادما متوهمی که فکر میکنن بقیه همش در حال جادو جنبل اونان 

خانم هستم 🍁خوب بودن  و بدبودن  فقط برچسبیه که ادما روت میزنن بر اساس میزان نفعی که براشون داری. 🌸🌸(خطاب به یه عده اگه اهل دعوا و عقده گشایی هستی سرت به سنگ خورد چون من جواب نمیدم بگرد دنبال یه قربانیه دیگه خدا نگهدار 😛)
اینکه فکر کنیم که کسی دعامون کرد و کارمون تمومه یعنی کفر یعنی نادیده گرفتن اینکه همه چی در ید قدرت ا ...

کسی نگفت فکر کنیم دعامون کردن یا  کارمون تمومه اشتباه برداشت کردی عزیزم 

داریم برای کسایی میگیم که میرن دنبال این چیزا برو اتاق دعانویسا رو ببین طرف اومده برا پسرش دعا بگیره که فلان دختر از چشمش بیفته  کفر هم نیست چون خدا تو سوره بقره خودش گفته همچین داستانی هست حالا برمیگرده به ایمان من و تو که از خودش راه نجات بخوایم یا بریم دنبال دعانویس

اینی که شما میگی فرق داره با اینکه بگی اصلا وجود نداره .کسی که میگه وجود نداره ینی قرانم قبول نداره ...

بله جادو جنبل هست افراد متخصص این کارم هست تو قرانم هست ولی اگه خدا نخواد اون دعاها روی کسی اثر نداره بعضیا متاسفانه دعانویس هارو به چشم خدا میبینن که فقط میتونه نجاتشون بده

عمه من واسه یه دختر عمم دعا گرفته بود زندگیشو نابود کرده بیچاره دختر عمم سر یه هفته نشد با شوهرش مشکل پیدا کرد اونم آدمی که همه تعریفشو کرده بودن اصلا روانی شده بود شوهرش میگفت کتکم میزد وسایلای خونه رو کلا میزد میشکوند بهم بدبین شده بود ۸ ماه بیشتر دوام نیاورد که این ۸ ماه هم بیشترش خونه مادرش بود ۸  ۹ سال طول کشید تا طلاقشو گرفت 

حالا چرا عمم اینکارو کرده بود ؟ چون یکی از فامیلای شوهرشو آورده بود براش اینام ندادن عمه هم فک کنم کلی پول از پسره کشیده بود بالا نمیتونست پس بده یا هر چیز دیگه

دقیقا وقتی دختر عمم تازه برگشته بود خونه مادرش عمم مریض شد سرطان سینه گرفت ۷ ۸ سال زجر کشید تا فوت شد قبل از فوتش یه عمه دیگه م رو خواسته بود و بهش گفته بود من رفتم پیش فلان دعانویس زندگی فلانی رو خراب کردم بزار وقتی مردم بهشون بگو برن پیشش بختشو باز کنن 

و بهدش رفته بودن پسش همون باز کردن بختشو و چن وقت بعدش ازدواج کرد