2777
2789
شماهر دوشنبه وچهارشنبه چهل بارسوره تکاثربخون معجزه میکنه

خودت دیدی گلم من اینا رو. میدونم تو نت خوندم میخوام هرکی تجربه کرده بگه

از وصيتهاى آدم عليه السلام به فرزندش شيث عليه السلام: بــه دنيـاى فـانى دل نبـنديد ؛ زيرا من به بهشت جاويدان دل بستم، اما به من وفا نكرد و از آن بيرونم كردند.  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه چیزی بگم من چند وقت پیش مشکلی داشتم رفتم امامزاده شهرمون و کمک خواستم اون چیزی که میخوام بهم بر ...

حالا من یه چیز بدتر بگم 

من یه دعایی کردم که اجابت شد الان بعد 5 سال همش میگم چ اشتباهی کردم ای کااااااااااااااااااااااااااااااااااااااش براورده نمیشد

از وصيتهاى آدم عليه السلام به فرزندش شيث عليه السلام: بــه دنيـاى فـانى دل نبـنديد ؛ زيرا من به بهشت جاويدان دل بستم، اما به من وفا نكرد و از آن بيرونم كردند.  
اره خاهرم اینو انجام داد خونه خریدن

عزیزم چه مدت انجام داد ؟

سوره یس تو زندگی من خیلی تاثیر می زاره مثلا می گم خدایا گول ندارم چه کنم پول میاد یا می گم خونه به ه ...

چ جوری میخونی به اون مسیله نیت میکنی؟

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
حالا من یه چیز بدتر بگم  من یه دعایی کردم که اجابت شد الان بعد 5 سال همش میگم چ اشتباهی کردم ا ...

لابد شوهرت را از خدا خواستی؟😅😁

یه چیزی بگم من چند وقت پیش مشکلی داشتم رفتم امامزاده شهرمون و کمک خواستم اون چیزی که میخوام بهم بر ...

عزیزم اصلا ناراحت نباش.حتما به مصلحتت نبوده.راضی باش یک دو سال دیگه حتما می فهمی چرا اون چیز بدستت نرسیده.به خودش توکل کن که سربلند باشی در تمام عمر.بخدا خودم داغونم ولی خدا رو شکر هنوز ته دلم یه روشنایی هس.زیارت عاشورا بخون در این روزای عزیز،خیلی آروم میشی.امیدوارم مشکلت هر چه زودتر حل بشه🌹

لابد شوهرت را از خدا خواستی؟😅😁

نه 20ساله ازدواج کردم  یادمه اونو سرچاه جمکران خواستم       

برده بودنمون قم از طرف مدرسه بچه ها گفتن نامه بنویسیم به امام زمان بندازیم چاه میخونه اقا مام خصوصیات شوهره رو نوشتیما خودش همونطوری خوب درومد فقط یادم رفت بنویسم خانوادشم خوب باشن    خرداد برده بودنمون قم  شهریور اومد خواستگاری

چ جوری میخونی به اون مسیله نیت میکنی؟

سوره یس برا هر کلمه اش 10 تا فرشته داره تو قران سوره ای به این اندازه فرشته نداره وقتی شروع به خوندن می گی فرشته ها دورت جمع میشن و باهات می خونن و باهات دوست می شن و میرن دنبال حاجت های دنیات و گرنه من نیت ام ظهور امام زمان بودتو مبین هام حاجت اتو بخواه ولی من حاجت مالی نخواستم  متلا میگفتم ایکاش یه پولی داشتم عمه ام میگه دعا کن وام بگیرم یه 100 به تومیدم بعد وام میگیره میده اصلا انگار زندگی ادم می افته رو غلتک من خیلی دوستش دارم اگه خوندی تقدیم کن به خانم فاطمه زهرا خانم فاطمه عاشق این سوره بوده شاید اینجوری زودتر حاجت بگیری بعدم با یه روز خوندن ننی شه ها من نزدیک 60 روزه می خونم ما گروهی ختم داشتیم خوندیم وسطهاش این حس رو که کردم بعد ختم ول نکردم بازم خوندم حتی بیشتر اعضا هم باز میخونن

🏴« السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللهِ الحُسِین، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ وَ رَحْمَةُ اللهِ وَ بَرَکاتُهُ».یه سلام کوتاه به امام حسین علیه السلام هست که ثواب 20 حج قبول رو داره و به روایتی 99 حج پیامبر چرا حج؟ چون حج یکی از جامع ترین عبادات در اسلام هست.... ما با هر گناهمون اعمال خیرمون از بین می ره ولی اینجا چون حج پیامبر در اعمال ما نوشته شده حتی اگر گناهم خدای نکرده بکنیم این عمل عمل پیامبر هست و پاک نمی شه و تا اخر با ماست  التماس دعا
سوره یس برا هر کلمه اش 10 تا فرشته داره تو قران سوره ای به این اندازه فرشته نداره وقتی شروع به خوندن ...

یعنی هرروز میخونی؟

یعنی هرروز میخونی؟

بله اونقدر خوندم خود به خود حفظ می شم 

🏴« السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللهِ الحُسِین، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ وَ رَحْمَةُ اللهِ وَ بَرَکاتُهُ».یه سلام کوتاه به امام حسین علیه السلام هست که ثواب 20 حج قبول رو داره و به روایتی 99 حج پیامبر چرا حج؟ چون حج یکی از جامع ترین عبادات در اسلام هست.... ما با هر گناهمون اعمال خیرمون از بین می ره ولی اینجا چون حج پیامبر در اعمال ما نوشته شده حتی اگر گناهم خدای نکرده بکنیم این عمل عمل پیامبر هست و پاک نمی شه و تا اخر با ماست  التماس دعا