2777
2789
عنوان

سریال Dark و دیدین؟

5304 بازدید | 33 پست

اگه دیدین بیاین راجع بهش حرف بزنیم.

لقب بهترین پایان سریال علمی تخیلی و گرفت...

چقد دوسش داشتم ، حین دیدن انقدر مورمورم می شد ، انقد کرخت می شدم ... اصلا از دنیا جدا می شدم . 

سوالی هست که راجع بهش درگیرتون کرده باشه؟ راجع بهش حرف بزنیم

ضمناً خطر اسپویل هست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من فصل اول قسمت ۷ام😐فعلا ک برام جالب نبوده

تو نظرسنجی نتفلیکس محبوب ترین سریال شبکه شده ولی میخواستم بگم که به ذائقه ی خیلیا ممکنه نخوره :) 

برای خودم ، سفر در زمان ، خرابیایی که ممکنه به بار بیاره ، اون سرگردونی شخصیتا .. احساس درد و تانوانی که در مقابل زمان پیدا میکنن ... پیچیدگی هاش و حدس روابط و ... واقعا کشندست :)) داستان پردازی فوق العادست ، ولی خب هرکس یه سلیقه ای داره

واقعا قشنگه؟ من دلم یه سریال آلمانی قشنگ میخواست رفتم اینو دانلود کنم دیدم علمی تخیلیه پشیمون شدم ...

نمیدونم تصورتون از علمی تخیلی چیه ولی مهمه که دنبال چی هستین . شاید اگه بگین بتونم بگم چه سریالی خوبه

دارک داستان پردازی فوق العاده ولی پیچیده ای داره ، شخصیت پردازیاشم قشنگه ... اگه به موضوع سفر در زمان و دنیاهای موازی علاقه دارین گزینه ی فوق العادیه ، آدم و درگیر میکنه

دیشب فصل دومش رو تموم کردم حقیقتش من خوشم نیومد زیاد خیلی بیش از حد کشش دادن برای من بیشتر قسمتاش ...

به نظرم فصل سه رو هم ببین ، همه ی تیکه های پازل و سرجاش میذاره ... اتفاقای قلب شکونی هم میفته و پایانش واقعا خاصه ... گریه کردم 

نمیدونم تصورتون از علمی تخیلی چیه ولی مهمه که دنبال چی هستین . شاید اگه بگین بتونم بگم چه سریالی خوب ...

من آخه عاشق فیلم های رئال و خانوادگی یا اجتماعی ام، زیاد با این فیلمای عجیب غریب حال نمیکنم:/

آلمانی خانوادگی یا اجتماعی خوب سراغ دارین؟