2777
2789

دوستان من تو سیکل ای وی افم این امپولو دکتر گفته روزی پنجاه سی سی بزن ب بازوت زیرجلدی....حالا مگه این امپول چند سی سیه ک پنجاه سی سیشو باید هرروز بزنم...کسی از این امپول زده تجربیاتتون رو بهم بگین لطفا

روزی شعارکل جهان میشودعلی...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام هنوز اول راهم امپولای گرون و اصلی روهفته اینده میدن..ولی از مرکز سوال کردم گفت ۱۲ملیون

سلام عزیرم منم منتطرم تاپری بشم وروزدوم پری برم پیش دکتربراآی وی اف شماکجاآی وی اف میکنید؟دکترتون کی هستن؟

مامان خیلی دوست دارم ای کاش فقط یکباردیگه بتونم بغلت کنم خیلی دلم برای دستات وصدات وخنده هات تنگ شده اصلاباورم نمیشه که دیگه نیستی😭
ابن سیناتهران دکتر طاهری 

من اصفهانم مرکزمشتاق میرم نمیدونم کارشون چطوره من فقط دکترجنین شناسشون رودیدم دکترنصر من میخام بخاطرتعین جنسیت ای وی اف کنم خیلی خیلی میترسم توروخداآمپولاش خیلی دردداره

مامان خیلی دوست دارم ای کاش فقط یکباردیگه بتونم بغلت کنم خیلی دلم برای دستات وصدات وخنده هات تنگ شده اصلاباورم نمیشه که دیگه نیستی😭
من اصفهانم مرکزمشتاق میرم نمیدونم کارشون چطوره من فقط دکترجنین شناسشون رودیدم دکترنصر من میخام بخاطر ...

من به اصرارشوهرم دیروز رفتم مشاوره تعیین جنسیت،خداروشکر گفتن برا بچه اول تعیین جنسیت نمیکنن...امپول فرداصبح باید بزنم دردشم فک کنم اندازه درد بقیه امپولاس....دکتر احمدی وکلانتر اصفهان شنیدم خوبه...دکترنصرم تو مرکز مام تهران هست

من به اصرارشوهرم دیروز رفتم مشاوره تعیین جنسیت،خداروشکر گفتن برا بچه اول تعیین جنسیت نمیکنن...امپول ...

عزیزم دکترکلانترواحمدی میگن مافقط به مریصای که مشول ناباروری داریم رسیدگی میکنیم من دکترمحمدحسین نصراصفهانی رومیگم اونی که تومرکزشماهست ایشونن؟منم به اسرارشوهرم که پسرمیخاددارم میرم براآی وی اف خیلی توفشارقرارم داده ازلحاظ اعصاب داغونم کرده فقط پسرپسرمیکنه شماقبل ازاقدام تغدیه تون چیکارکردیدیعنی خودتون روتقویت کردیداگه اره چه جیزهای استفاده کردیدغداتون بیشترچی بوده چه داروهای تقویتی استفاده کردید؟خیلی ازت ممنونم

عزیزم دکترکلانترواحمدی میگن مافقط به مریصای که مشول ناباروری داریم رسیدگی میکنیم من دکترمحمدحسین نصر ...

عزیزم من ناباروری دارم وشوهرم هم پسردوسته...دکترنصر که اصفهانه نمیشناسم و تغذیه هم فک نمیکنم برای تعیین جنسیت ای وی اف موثرباشه اخه خودشون کروموزوم پسرو باتخمک ترکیب میکنن