2777
2789

یعنی دیگه امیدی به بارداری نداشته باشم. روز ۱۵ پریودیم تخمک گذاری داشتم از روز ۱۸ علائم پریودی دارم. این ماه خیلی امیدوار بودم.

بنظرتون هنوز امیدوار باشم؟

(روز ۱۳ اچ سی جی زدم و دوفاستون روزی یه دونه میخورم)

خدایا شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشالله هر چی از خدا میخای بهت بده که زبونت به خوبی میچرخه

اره عزیزم چراکه نه من باردار بودم انگار پاهام داشت از هم وامیشد دیگه بیخیال شدم اما بودم.راستی ممکنه گودی کمرت هم یواش یواش بگیره فقط استرس نمیذاره لانه گزینی کنیا فقط سرتو گرم کن

خدای خوبم فقط تو میدونی که من چقدر دلم میخواد یجوری که  شایسته هست بگم شکرت اما بلد نیستم
اره عزیزم چراکه نه من باردار بودم انگار پاهام داشت از هم وامیشد دیگه بیخیال شدم اما بودم.راستی ممکنه ...

آخه تازه ۳ روز از تخمک گذاری گذشته بود! شما درد پاهاتون از کی شروع شد؟

آخه تازه ۳ روز از تخمک گذاری گذشته بود! شما درد پاهاتون از کی شروع شد؟

شاید باورنکنی فردای روز نزدیکی که البته قشنگ تخمکگذاریم بود حس کردم شاید به هرکی بگی بگن مسخرس

خدای خوبم فقط تو میدونی که من چقدر دلم میخواد یجوری که  شایسته هست بگم شکرت اما بلد نیستم
شاید باورنکنی فردای روز نزدیکی که البته قشنگ تخمکگذاریم بود حس کردم شاید به هرکی بگی بگن مسخرس

منم درد شدید تخمک گذاری روز ۱۵ داشتم و آزاد شدنشو حس کردن. از روز ۱۸ علائم پری دارم و امروز روز ۲۰ هس

منم درد شدید تخمک گذاری روز ۱۵ داشتم و آزاد شدنشو حس کردن. از روز ۱۸ علائم پری دارم و امروز روز ۲۰ ه ...

برای درد پری خیلی زوده بنظرمن چون تجربش کردم شماهم درزمان لقاح دردت گرفته تو استراحتت رو بکن و اروم باش اما روتجربه ی بدن من درد بارداریه فقط زود بی بی نزن تا تاخیر خیلی استرس میگیری و نمیذاره موفق لانه گزینی کنی 

برای درد پری خیلی زوده بنظرمن چون تجربش کردم شماهم درزمان لقاح دردت گرفته تو استراحتت رو بکن و اروم ...

ان شاءالله. توکلم به خداست. ممنون دوست عزیز برام وقت گذاشتین

اره عزیزم چراکه نه من باردار بودم انگار پاهام داشت از هم وامیشد دیگه بیخیال شدم اما بودم.راستی ممکنه ...

من دقیقا همین علائم و دارم اما بی بی زدم منفی بود خیلی دلم گرفت لعنت به هرچی بی بی چک منفی

شما درست میگی علائم هر کی با بقیه فرق داره حتما برا شما اینجوری بوده خدا کنه منم نهایت باردار باشم دلم شاد شه

من دقیقا همین علائم و دارم اما بی بی زدم منفی بود خیلی دلم گرفت لعنت به هرچی بی بی چک منفی

اگر مثبت میشد و پری میومد چی دختر؟ اون که روانی میکنه ادمو.منفی دیدن خیلی بهتر از مثبته و تاخیره و پری شدن😭