2777
2789

سلام خانومای خوشگل

اگه می خواید اسباب کشی کنید و برای اسباب کشی دنبال یه باربری خوب تو تهران هستید می تونید از تیم باربری تک بار کمک بگیرد. من خودم اسباب کشی کردم و از کارشونم واقعا راضی بودم خواستم به شمام معرفی کنم که حتما امتحان کنید.

اینم از آدرس سایتشون:

http://takbarbari.ir/

اینم از شماره تلفنشون:

09120358752

سلام عزیزم 

من تو تاپیک های دیگه هم به این سوال جواب دادم و گفتم بدون شک باربری جابه جا بار بهترین باربری : https://jabejabar.com/%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1%db%8c%d9%86-%d8%b4%d8%b1%da%a9%d8%aa-%d8%a8%d8%a7%d8%b1%d8%a8%d8%b1%db%8c-%d9%88-%d8%a8%d8%b3%d8%aa%d9%87-%d8%a8%d9%86%d8%af%db%8c/ تهران هستش.

ضحی هستم و عاشق اسمم و نور!  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خانمها از هر باربري كه دوست داشتيد استفاده كنيد به غير از مخابرات بار كه با اسم برزيل بار هم كار ميكنن ،  تا جايي كه بتونن گرون باهاتون حساب ميكنن! روز اول مياد براي كارشناسي بار مثلا ميگه ٢ ميليون ولي روز أسباب كشي وقتي كارشون تموم شد به زور تا دو برابر پول ازتون ميگيرن، همسر من تو تسويه حساب، پول پيش كه داده بود رو فراموش كرده بود و بعد از پرداخت وجه اضافه زمانيكه تماس گرفت براي برگشت پول، تا يك ماه هي امروز و فردا كردن تا جايي كه خسته شديم از زنگ زدن!

با مديريتشون هم تماس گرفتيم يكي بود بدتر از اون كارمندشون!

✔پایین ترین قیمت را با بهترین کیفیت از ما بخواهید

✔کد ثبتی اتحادیه ۱۷۲۰

✔بارگیری تخلیه در کوتاه ترین زمان ممکن

✔دارای وسایل بسته بندی (ضربه گیر های حبابی/کارتون در سایزهای مختلف پنج لایه/کاوردر سایزهای مناسب /سلفون،چسب....)

✔دارای ۱۵ سال سابقه کار حمل نقل سطح شهری و برون شهری
✔کارگران دارای بیش از ۱۰ سال سابقه کار بیمه شده زیر نظر بهداشت درمان ناحیه جهت پیشگیری از شیوع کرونا

✔دارای کامیونت مسقف فلزی موکت کاری شده در سایزهای مختلف با بیش از ۴۰ پتو جهت پیشگیری از صدمه وسایل

✔سرویس دهی به تمام نقاط (شمال غرب شرق جنوب)

✔حمل اجسام سنگین (گاوصندوق/پیانو/میزبیلیارد/یخچال سایدبای ساید...)

شعبه شمال  تجریش خیابان فناخسرو مجتمع طلوع پلاک ۲۳ واحد ۳

لازم ب ذکر است میتوانید شماره ( اسنپ بار )رو از ۱۱۸ بخواهید

http://essnapbar.com/

شماره های تماس 

۰۲۱۲۲۸۸۳۵۲۳

۰۲۱۴۴۳۶۳۷۲۳

بهترین باربری تهران

عنوان یک شرکت باربری تهران، دلسوزانه به مشتریان خود توجه می کنیم و برای خدمات متعدد مربوط به باربری مانند بسته بندی، حمل و نقل و چیدمان با روشهای تماماً اصولی مجدانه تلاش میکنیم.برای بسته بندی از لوازم بسیار با کیفیت استفاده مینماییم. برای راحتی شما عزیزان در باربری.

یک سامانه حمل بار و باربری آنلاین است و تمام آنچه را برای اثاث‌کشی بی‌دغدغه نیاز دارید برایتان فراهم می‌کند. در نوبار به راحتی می‌توانید ماشینی متناسب با بارتان درخواست دهید یا برای روز موردنظرتان کامیون باربری، وانت یا نیسان رزرو کنید.

بهترین باربری در تهران را از ما بخواهید.