سلام دوستان .من پسرم امسال میره اول .یه مدرسه غیر انتفاعی ثبت نامش کردم. حالا گفتند که باید یه روز در میون بچه ها از ساعت ۸تا ۱۲بیاند مدرسه.اجبار هم به حضوریه. هر چی هم که میگیم آنلاین باشه میگن بچه اولی آنلاین چیزی یاد نمی گیره.به نظر شما چیکار کنم؟ اصلا به یه ساعت هم که حضوری بده مدرسه دلم راضی نیست.گفتم که کلا نفرستمش امسال که اداره آموزش وپرورش میگه در اینصورت سال دیگه مستقیم باید بره دوم و هیچ مدرسه ایی حق ثبت نام بچه شما را بعنوان کلاس اولی نداره چون اسمش وارد سیستم شده.
کاربر 1396/10 😊 ملیکای سابق هسدمم 🙂بخاطر فامیلیم کاربریمو حذف کردم شناسایی نشم☺۹۹/۹/۹به همه آرزوهام رسیدم از کوچیک تا بزرگ😍 مرسی خدای مهربونم😍مرسی از کائنات و انرژی مثبت😍😍 ایمان دارم به زمان آرزوهام چون مینویسم امید دارم تلاش میکنم 😍🙂 ای دورترین عشق من یه عابرم دوباره من تو جاده دلت مسافرم❤صدام بزن بشین کنار من بگو من بدون تو کجا برم؟🥲
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
کاربر 1396/10 😊 ملیکای سابق هسدمم 🙂بخاطر فامیلیم کاربریمو حذف کردم شناسایی نشم☺۹۹/۹/۹به همه آرزوهام رسیدم از کوچیک تا بزرگ😍 مرسی خدای مهربونم😍مرسی از کائنات و انرژی مثبت😍😍 ایمان دارم به زمان آرزوهام چون مینویسم امید دارم تلاش میکنم 😍🙂 ای دورترین عشق من یه عابرم دوباره من تو جاده دلت مسافرم❤صدام بزن بشین کنار من بگو من بدون تو کجا برم؟🥲
پسر منم امسال میره اول، و دو روز در هفته باید برن مدرسه
لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
بعد اگه تا دوسه سال دیگه اوضاع کرونا تو مملکت همین باشه چیکار کنم؟؟؟
نه خیالتون راحت ، کرونا تا آخر آبان نابود میشه
لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
عزیزم موظفن سال دیگه ثبت نام کنن حتی اگر فرزندتون امسال رو نرن
تهدید تو خالی کردن
بهشون بگید خودتون مسئولیت آموزشش رو به عهده می گیرید
کلاس های مجازی معلم ها هم که برقراره
حضوری رفتن بازی با جان دانش آموزهاست
خدایا شکرت به خاطر : ♡ زمین گردالی🌏، خانواده 👪، طبیعت🍃، یاد گرفتن و علم 📚، غذاهای خوش مزه 🍕، لباس ها👗، خوابیدن😴، رویاها🎈، خورشید 🌞، عشق💕، ماه و ستاره 🌒، خونه 🏡، تکنولوژی 💻، دوستا و آشناها 👭، لبخندهای خوشگل 😄 ... ! ♡