2777
2789
عنوان

تو رو خدا برای همسایمون دعا کنید 😭شوهرش با تبر زده تو سرش

| مشاهده متن کامل بحث + 514 بازدید | 36 پست

فیلم ترسناک بود .وحشی     .من همسرم صداش بالا بره   باهش یه شب حرف نمیزنم قهر نمیکنم فقط حرف نمیزنم     یه دفعه هم زدم تو دهنش🙈🙈🙈خدا به همه مون رحم کنه .

خدایا من بدم و تو انقدر دوستم داری. اگر خوب بودم چه میکردی برایم. دوستت دارم در همه حال

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دلم برای اون دختر ۱۱ ساله میسوزه که مادرش و حلو چشمش زدن الان زندونیش کردند حتما حق نداره اسم مامانشم بیاره

زخم ها حافظه دارند،آنها هرگز حرف ها و کلماتی که شنیده اند را فراموش نخواهند کرد.

یه زنی هم بود تومحل ما شوهرش میخاست دخترشو بده به پیرمرده دختره نمیخاست بره بچه بود بعد باباش قاچورو فرو کرد تو سینه دختره دختر مرد مرده ۱سالهم نرفت زندان امد بیرون زنه میگفت خودم رضایت دادم هیچکس ندارم خرجیمو بده

ی سوال،امیدی بهش نیست یا بهوش اومد خداروشکر؟🤔

دکترا گفتند جمجمش که تکه تکه شده  و رفته داخل مغزش گفتند کاری از دستشون بر نمیاد باید ببینند وضعیتش پایدار میشه یا نه .خواهش میگفت تو بیمارستان انگار دقایقی به هوش میاد و مثل هذیون اسم دخترشو به زبون میورده که دوباره از هوش رفته فکر کنم تو کماست الان

زخم ها حافظه دارند،آنها هرگز حرف ها و کلماتی که شنیده اند را فراموش نخواهند کرد.
شوهره همون موقع فرار میکنه الانم فراریه

با تبر زده تو سرش نمرده !!!!!یا خداااااااا چه خون ریزی کرده 

چرا ازش کینه دارن 

مگه از کی مشکل داری باید طرفو بکشی خانوادش چرا شکایت نمیکنن یا خدااااا خدایا رحم کن

خدا لنتش کنه بیشرفو 

ان شاءالله خدا معجزه کنه 

دلبری خدارو ببین ؛داره میگه: تاخُدات منم، از حرف مردم ناراحت و اندوهگین نباش!♡                                                                                                                                                                          من و تو با همه فرق داریم! من تورو جوری دوست ندارم که بقیه همو دوست دارن من دلم میخواد دنیارو قشنگ کنم!من دلم میخواد تورو عاشق زندگی کنم! یه جوری که از بودنت،از حضورت از اینکه هستی لذت ببری! صبح ک چشماتو باز میکنی با خودت بگی من همونیم که یه نفر حاضرع جونشو برام بدع،برای خوشحالیم ، برای خوشبختیم،برای هرچی که من از زندگی میخوام! غصه اگه داری بگی هی بلند شو بیا دوتایی باهم غصه بخوریم!آدم تنها تنها از پسِ این همه درد برنمیاد! آدم تنهایی بیشتر دردش میاد..‌!من تورو اینجوری دوست دارم که چشمات برق بزنه،از ذوق،از فرط دوست داشتن و از دوست داشته شدن...اره من تورو جوره دیگه ای دوست دارم. . .😍😍💫
با تبر زده تو سرش نمرده !!!!!یا خداااااااا چه خون ریزی کرده  چرا ازش کینه دارن  مگه از ک ...

بدبخت مثه مرده هاست.همیشه میگفت مادر شوهرم و برادر شوهرام خیلی از من بدشون میاد  باورت نمیشه اگه بگم  مثلا این بدبخت سواد نداشت تو خونه خودش مینشست سواد یاد بگیره بهش میگفتند خرابی تو دختری که دنبال سواد باشه حتما هرزه هست و میخواد یه کارایی بکنه از این قبیل چیزا یا مثلا از شوهرش میخواست ببرتش جای بگردونتش بهش میگفتن تو خرابی که میخوای بری بگروی

ببخشید دکترا چطور ازش قطع امید کردن ولی بهوش اومده؟😐

اخه اینجور خیلی هس احتمال اینکه فوت کنه زیاد تره تا اینکه زنده بمونه

بردار دوستم کما بود  بهوش اومده بود و حرف زده

فردا صب فوت شد 

دلبری خدارو ببین ؛داره میگه: تاخُدات منم، از حرف مردم ناراحت و اندوهگین نباش!♡                                                                                                                                                                          من و تو با همه فرق داریم! من تورو جوری دوست ندارم که بقیه همو دوست دارن من دلم میخواد دنیارو قشنگ کنم!من دلم میخواد تورو عاشق زندگی کنم! یه جوری که از بودنت،از حضورت از اینکه هستی لذت ببری! صبح ک چشماتو باز میکنی با خودت بگی من همونیم که یه نفر حاضرع جونشو برام بدع،برای خوشحالیم ، برای خوشبختیم،برای هرچی که من از زندگی میخوام! غصه اگه داری بگی هی بلند شو بیا دوتایی باهم غصه بخوریم!آدم تنها تنها از پسِ این همه درد برنمیاد! آدم تنهایی بیشتر دردش میاد..‌!من تورو اینجوری دوست دارم که چشمات برق بزنه،از ذوق،از فرط دوست داشتن و از دوست داشته شدن...اره من تورو جوره دیگه ای دوست دارم. . .😍😍💫

خیلی دختر خوبی بود خیلی هم روحیش خوب بود و مهربون بود همیشه حسرت داشت چرا نمیتونه سواد یادبگیره  .میگفت افغانیا یه مثلی دارند میگن زن و باید زد اگه نبود جاش و بزن

اخه اینجور خیلی هس احتمال اینکه فوت کنه زیاد تره تا اینکه زنده بمونه بردار دوستم کما بود  بهوش ...

خدا نکنه😭