2777
2789
عنوان

تو رو خدا برای همسایمون دعا کنید 😭شوهرش با تبر زده تو سرش

| مشاهده متن کامل بحث + 514 بازدید | 36 پست
بدبخت مثه مرده هاست.همیشه میگفت مادر شوهرم و برادر شوهرام خیلی از من بدشون میاد  باورت نم ...

صلوات 

الان مادر پدرش دارن چه دردی میکشن 

چجوری خبر دار شدن 

الان خواهرش نگفت میخپان چیکار کنن

خدا نکنه😭

خدا معجزه کنه واسش 😔دعا کن براش 

دلبری خدارو ببین ؛داره میگه: تاخُدات منم، از حرف مردم ناراحت و اندوهگین نباش!♡                                                                                                                                                                          من و تو با همه فرق داریم! من تورو جوری دوست ندارم که بقیه همو دوست دارن من دلم میخواد دنیارو قشنگ کنم!من دلم میخواد تورو عاشق زندگی کنم! یه جوری که از بودنت،از حضورت از اینکه هستی لذت ببری! صبح ک چشماتو باز میکنی با خودت بگی من همونیم که یه نفر حاضرع جونشو برام بدع،برای خوشحالیم ، برای خوشبختیم،برای هرچی که من از زندگی میخوام! غصه اگه داری بگی هی بلند شو بیا دوتایی باهم غصه بخوریم!آدم تنها تنها از پسِ این همه درد برنمیاد! آدم تنهایی بیشتر دردش میاد..‌!من تورو اینجوری دوست دارم که چشمات برق بزنه،از ذوق،از فرط دوست داشتن و از دوست داشته شدن...اره من تورو جوره دیگه ای دوست دارم. . .😍😍💫

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=153814494]صلوات  الان مادر پدرش دارن چه دردی میکشن  چجوری خبر دار شدن  الان خواهرش نگفت 

بدبختا رفتند شکایت کردند پلیس گفته تا به هوش نیاد و حرف نزنه ما ننیتونیم کاری بکنیم.میترسم برای نجات شوهره دامن این بدبخت و لکه دار کنند بگن با برادر شوهره رابطه داشته .پدر و مادرش نزدیکای مرز افغانستان زندگی میکردن همشون ببند شدند اومدند میگفت غوغاست خونمون .

زخم ها حافظه دارند،آنها هرگز حرف ها و کلماتی که شنیده اند را فراموش نخواهند کرد.
[QUOTE=153814494]صلوات  الان مادر پدرش دارن چه دردی میکشن  چجوری خبر دار شدن  الان خو ...

خدا خودش رحم کنه کمکش کنه 

شوهرش انقدر شکاک بود نمیرفت بیرون این دوتارو تنها بزاره والا 

برادر شوهرشم خیلی اشتباه کرده اومده تو اتاقه شخصی اینا و باعث همچین دعوایی شده اونم انقدر شدید در حد جنایت ....

خدا به مادر پدرش صبر بده فقط 

انشاالله حالش خوب بشه یکم بهتر بشه دو کلمه حرف بزنه به پلیس