2777
2789
عنوان

بیاین از کارهای یواشکی و لذت بخشتون بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 8439 بازدید | 147 پست

آهنگ گوش میدم و به طور کاملا مسخره میرقصم/:لواشک و آلوچه میخرم چون وقتی بقیه باشن یه مولکولشم بم نمیرسه😑😐

من عاشق صفرم!شاید بی ارزش به نظر برسه ولی در واقع قدرت مطلقه!میتونه به یه عدد ارزش بده یا همه چیو ازش بگیره! قدرت پول به رقم اولش نیست به تعداد صفرهای جلوشه... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه بودم از این کارا میکردم مثلا کسی نبود میرفتم سر فریزر مرغ میاوردم بعد کامل سرخش میکردم و میخوردم همه جارو تمیز میکردم تا کسی نفهمه بزرگ تر شدم پدرم که بیرون می فت شیلنگ رو می گرفتم حیاط رو کامل میشستم چه کیفی داشت😂

زنگ در خونه همسایه هامون میزدیم فرار میکردیم کوچه پشتی. یبار حساب کتابامون اشتباه از آب دراومد. خونه ای ک زنگشو زدیم در رفتیم کوچه پشتی هم در داشت.😑 یهو صابخونه درو وا کرد گند زد به لذتش🤨

من اینجا جز دو تا دوست قدیمی کسی رو نمیشناسم، به من برای موندن انگیزه بیشتری بدین😂

اگ‌غذایی ک دوسدارم داشته باشیم به جز سفره بعدا میرم یواشکی درحد مرگ میخورم🤤🤤🤤🤤

تخمه  و بادوم یواشکی از پسرم میخورم

دفترچه یادداشت یواشکی دارم

بعضی وقتا یواشکی میرم بیرون براخودم میچرخم یه بستنی یا شالی چیزی خودمو مهمون میکنم

فعلا اینا به ذهنم رسید

💜صعود به گروه بنفش💜قد۱۶۵ هدف ۵۵الی۶۰💜وزن اولیه ۸۰😵وزن فعلی ۷۲🤩🤩 تاریخ بنفش شدن ۳/۱۶💜هدف ۶۰💜
لذت بخش و یواشکی که گفتی آدم ذهنش میره سمت خودارضایی 😂😂😂 بر ذهن منحرف لعنت

منم دقیقا همین فکررو کردم😂خدامرگم بده خواهر😂بااین ذهن منحرفم😂😂🤣🤣

ظلم ظالم، جور صیاد. اشیانم داده برباد. ای خدا ای فلک ای طبیعت. شام تاریک مارا سحرکن...🤲😢😥                        عاشقتونم🧡👈@gh_73 emla@1374nazanin@

معمولا وقتی برا کسی اب میبرم تا میرسم بهش بدم آب لیوان نصف شده😐😂

خیلی زوداتفاقات قشنگ برام رقم میخورن پشت سر هم و به خواسته هام میرسم ‌.ان شاالله شماهم به خواسته دلتون برسین🌹🤗