2777
2789

من خودم یه دختر ۷ ساله دارم ویار شدیدداشتم.مدام آدامس میخوردم.الانم ۷ هفته باردارم بازم ویار دارم.بیشتر شبها.گاهی خیلی شدید همراه استفراغ.چند روز لکه بینی هم داشتم. چند روز ترشی خیلی دوست داشتم. الان اصلا ترشی نمیتونم بخورم ولی شوری خیلی دوست دارم.خیلی دوست دارم بدونم  تو دلیم چیه.طاقت ندادم تا زمان سونو 😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم یه دختر ۷ ساله دارم ویار شدیدداشتم.مدام آدامس میخوردم.الانم ۷ هفته باردارم بازم ویار دارم.بی ...

اگه ویارت با اولیت که دختر بوده یکیه احتمالا جنسیتش فرق داره یعنی پسره.ولی اگه ویارت فرق میکنه جنسیت یکیه من اینو رو چند نفر و خودم امتحان کردم خودم بچه اولم دختر بود ویارم خیلی بد بود حتی آب دهنمم قورت میدادم بالا میاوردم از قرمه سبزی به شدت بدم میومد و همش هوس آش میکردم البته از پنج ماه به بعد که ویارم یخورده بهتر شده بود.سر دومی هم دقیقا همینجوری بودم ولی بچم پسر بود.دوستم ویارش فرق داشت باهم باردار بودیم بچه دوممون اون دومیشم دختر شد

من خودم یه دختر ۷ ساله دارم ویار شدیدداشتم.مدام آدامس میخوردم.الانم ۷ هفته باردارم بازم ویار دارم.بی ...

تنها فرقی که داشتم سر پسرم خیلی شکمو بودم همه چی دلم میخاست مخصوصا میوه ولی سر دخترم کلا بی میل بودم حتی یه بار نشد یه چیزی ببینم دلم بخاد 

تعیین جنسیت به روش ابن سینارو تو نت بخون انجام بده به ترتیب جنسیت بچه و تعدادشو نشون میده خیلی جالبه من از طریق اون مطمعن بودم بچم پسره چون قبلش واسه همه حتی مادربزرگم که ده تا بچه داره گرفتم دقیقا همه رو درست و به ترتیب نشون داد