2777
2789
عنوان

خانمها لطفا تشریف بیارید

76 بازدید | 14 پست

28 ساله میشم امسال، سه فرزند دارم، سن16 سالگی نامزد شدم نذاشتن درس بخونم، اون نامزدی بهم خورد خواستم برم مدرسه پدرم نذاشت، 17 سالگی نامزد شدم و بقیه ماجرا عقدو ازدواج و بچه داری، فرزند اولم 8ساله،دومم5ساله،سومم 3ساله

همیشه دلم میخواست ادامه بدم درسمو ولی حامله شدم و شوهرم گفتم بزار بعد، بنظرتون الان با این سن ادامه دادن درس که انقدم پایین هست درسته یا دیگه قیدش رو بزنم، مادرم میگه بشین بالا سر بچه هات واجب تر از درسه، شوهرم میگه بزار بچه ها بزرگتر بشن، بنظر شما چی بهتره توی این موقعیت، شوهرمم مرد خوبیه بداخلاق نیس بد عنقم نیس بتونه همکاری لازم رو داره 

بگید لطفا چی بهتره بنظرتون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه عشق درسی فقط بدون شغل و ...برو دنبالش که گره عاطفی نشه برات

ولی اگه واقعا فقط در حد حسرت شده برات چون ازت دریغش کردن و تهش می‌دونی قرار نیست شغلی داشته باشی یا ذوقی برات بمونه بنظرم نه 

اگه عشق درسی فقط بدون شغل و ...برو دنبالش که گره عاطفی نشه برات ولی اگه واقعا فقط در حد حسرت شده بر ...

نه دوست دارم ثمر داشته باشه وگرنه از لحاظ آگاهی برا زندگی نیازی به درس خوندم ندارم برا کلاس گذاشتنم نیس قصدم اینه بدرد آینده بخوره و کمک حال زندگی باشم

نه دوست دارم ثمر داشته باشه وگرنه از لحاظ آگاهی برا زندگی نیازی به درس خوندم ندارم برا کلاس گذاشتنم ...

چ قدر عالی 

پس برات آرزوی موفقیت میکنم و امیدوارم بری سراغ رشته ای که آینده شغلی داشته باشه برات عزیزم

خدا پشت و پناهت 🌸🌸🌸