2777
2789
عنوان

تا الان جایی رفتین که

135 بازدید | 18 پست

فضاش سنگین باشه یه حس سنگینی خواص که احساس کنین نه میتونین حرفی بزننین نه کاری کنید انگار قفل شدید

اگه رفتین به نظرتون چرا اینجوریی 

اونایی که حس کردن میفهمن چی میگم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی از فامیلهای نزدیک هر وقت خونمون بود همین حس بود

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

اره یه جایی که ادماش خیلی سطح پایین بودن. فضا بد بود .. واقعا هم قفل شده بودم چیکار کنم چون دوست نداشتم هم صجبت بشم .

شدن...  ــــــــــــــ إِنَّ اللَّهَ يَرْزُقُ مَنْ يَشَاءُ بِغَيْرِ حِسَابٍ ـــــــــــــ

اره خونه دایی شوهرم میرم حس میکنم میخوام غش کنم اونقد تو دلم تند تند صلوات میفرستم. انگار جونم از پاهام میاد بالا ک جون بدم عرق سرد میکنم. اصلا ی وضعی.

یکی گفت از چشم نظرع . من فک میکردم خونشون جن دارع