2777
2789
استاد ملاکیان استفاده کردی?خوبه ب نظرت

نه.نمیدونم.من که از نشر الگو راضی بودم ولی اگه دوست داری بهترین منبع رو انتخاب کنی بهترئه از یه دبیر ادبیات مشورت بگیری

فقط لک.زنده باد لکستان

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه.نمیدونم.من که از نشر الگو راضی بودم ولی اگه دوست داری بهترین منبع رو انتخاب کنی بهترئه از یه دبیر ...

نه همین نشر الگو فکر کنم بهترینه

ببخشید لک چیه؟

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود...                                          تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود...                                            
روزی ده ساعت زیاد نیست؟ چرا از الان شروع نکنه؟ دیره میشع بعد...درسته کنکور مرداد بود... ولی سال بعد ...

گفتم اروم اروم شروع کنه تا برسه به ده ساعت ثابت نگه داره

بعدشم نه دیر نمیشه مهم اصولی شروع کردن و اصولی ادامه دادنه

الان هنوز نتایج نیومده بخواد شروع کنه فشار روانی خیلی زیاده دو هفتس تقریبا از کنکور گذشته

ما درد خویش را به خدا هم نگفته ایم                          تا نشکنیم پیش کسی حرمت شما...🦋
نه.نمیدونم.من که از نشر الگو راضی بودم ولی اگه دوست داری بهترین منبع رو انتخاب کنی بهترئه از یه دبیر ...

ملاکیان واسه ادبیات نیست واسه فیزیک و ریاضیه 

یکی میگه حرف آخر یکی میگه ملاکیان 

ادبیاتش چقدر سخت بود اخه چه قرابتایی بود 

من از دوتا معلمامون پرسیدم هیچکدومشکن جوابشون مثل هم نبود😂

ولی چک نکردم جوابا رو...دلشو نداشتم😑

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود...                                          تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود...                                            
ملاکیان واسه ادبیات نیست واسه فیزیک و ریاضیه  یکی میگه حرف آخر یکی میگه ملاکیان

بازم نمیدونم من برا ریاضی و فیزیک کلاس میرفتم و جزوه دبیرها رو به عنوان منبع اصلی در اختیار داشتم اگه وقت داشتم سه سطحی قلم چی هم حل میکردم

فقط لک.زنده باد لکستان
نه فقط و فقط زبانو چون میترسیدم همون یکیو غلط زده باشم 

اون سوال اخرش ک درمورد لݝت بود منseriousزدم درمورد کامپیوتر بود ک اونم اشتباه شد نمیزدم بهتر بود😶😶😶

بازم نمیدونم من برا ریاضی و فیزیک کلاس میرفتم و جزوه دبیرها رو به عنوان منبع اصلی در اختیار داشتم اگ ...

ی دنیا ممنون موفق باشی ان شاءالله آخرین کنکورت باشه

ببخش ک خیلی وقتتو گرفتم🙏