2777
2789
عنوان

بی اشتهایی کودک

153 بازدید | 14 پست

پسرم ۲۲ ماهشه.

بی اشتهاس هرروز خونمون تنشه خسته شدم بخدا.

ادم دلش نمیخاد ازخواب بیدار شه زندگی مزخرفو شروع کنه

الان لقمه کره میدم نمیخوره شیر دادم نخورد نیمرو پختم نخورد

خب دیگ چیکارکنم واقعا؟

💜صعود به گروه بنفش💜قد۱۶۵ هدف ۵۵الی۶۰💜وزن اولیه ۸۰😵وزن فعلی ۷۲🤩🤩 تاریخ بنفش شدن ۳/۱۶💜هدف ۶۰💜
مثل بچه منه دیوونم کرده

بخدا از لحاظ روحی پیر شدم

البته جسمم مریض شده

💜صعود به گروه بنفش💜قد۱۶۵ هدف ۵۵الی۶۰💜وزن اولیه ۸۰😵وزن فعلی ۷۲🤩🤩 تاریخ بنفش شدن ۳/۱۶💜هدف ۶۰💜

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکرکن ۳سال ودوماهشه همش ۱۱کیلوئه😭😭

عصرونه میدی بهش عزیزم؟دختر من صبحونه خوب میخوره ناهارو برنامه داریم باهاش قبل از شامم سریع می‌خوابه .الآن چند روزه عصرونه اضافه کردم به غذاش بالاخره چهارده کیلو رو رد کرد الآن پونزده کیلو و دویست گرمه

وزن فعلی ۷۴ هدف اول۶۸ وزن هدف نهایی ۶۲برای 

عزیزم غذاهاشو تزئین کن با تخم بلدرچین چشم بذار یا با گوجه دهن بذاربا پاستار براش مو درست کن.مثل دخترم بدغذاس من غذاهاشو که میشه سس زد شکلک میکشم روش کوکو سیب زمینی درست میکنم ازش میپرسم چه شکلی بکشم اونم میگه خونه و عروسک و .... بعد میشینه میخوره

عزیزم غذاهاشو تزئین کن با تخم بلدرچین چشم بذار یا با گوجه دهن بذاربا پاستار براش مو درست کن.مثل دختر ...

مرسی عزیزم امتحان میکنم.😍

کم اوردم دیگه کلا بد ذائقه هم هست هر غذایی نمیخوره هموناییم ک میخوره با کلی ادا اصوله

مرسی عزیزم امتحان میکنم.😍 کم اوردم دیگه کلا بد ذائقه هم هست هر غذایی نمیخوره هموناییم ک میخوره با ...

😘😘دختر من که تأثیر گذاشت حتی از خودش کمک بگیر برای درست کردنشون مثلا بگو دهن شو تو بذار گوجه بده بذاره یه جوربازی میشه براش حتی خوردنشم مسابقه ای کن تا خودش دیگه راحت به غذا بیوفته زمان می‌بره ولی تأثیر داره.هر روز یه تخم مرغ سعی کن بهش بدی حالا بهتره تو تزئین غذا بکار ببریم .یا تو کوکو و... .برای عصرونه ش کوکو درست کن برای مثال .امیدوارم تأثیر بذاره می‌دونم چی میکشی