یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
عصرونه میدی بهش عزیزم؟دختر من صبحونه خوب میخوره ناهارو برنامه داریم باهاش قبل از شامم سریع میخوابه .الآن چند روزه عصرونه اضافه کردم به غذاش بالاخره چهارده کیلو رو رد کرد الآن پونزده کیلو و دویست گرمه
عزیزم غذاهاشو تزئین کن با تخم بلدرچین چشم بذار یا با گوجه دهن بذاربا پاستار براش مو درست کن.مثل دخترم بدغذاس من غذاهاشو که میشه سس زد شکلک میکشم روش کوکو سیب زمینی درست میکنم ازش میپرسم چه شکلی بکشم اونم میگه خونه و عروسک و .... بعد میشینه میخوره
مرسی عزیزم امتحان میکنم.😍 کم اوردم دیگه کلا بد ذائقه هم هست هر غذایی نمیخوره هموناییم ک میخوره با ...
😘😘دختر من که تأثیر گذاشت حتی از خودش کمک بگیر برای درست کردنشون مثلا بگو دهن شو تو بذار گوجه بده بذاره یه جوربازی میشه براش حتی خوردنشم مسابقه ای کن تا خودش دیگه راحت به غذا بیوفته زمان میبره ولی تأثیر داره.هر روز یه تخم مرغ سعی کن بهش بدی حالا بهتره تو تزئین غذا بکار ببریم .یا تو کوکو و... .برای عصرونه ش کوکو درست کن برای مثال .امیدوارم تأثیر بذاره میدونم چی میکشی