2777
2789
عنوان

بارداری ناخواسته

| مشاهده متن کامل بحث + 1818 بازدید | 47 پست
طبیعی البته اونم گاهی وقتا شوهرم میگفت شیر میدی حامله نمیشی الان میخوام از تراس بندازمش پایین خوشحال ...

خداوند راشاکر باش.خیلی از نعمت بچه بی بهره ان،گول کسی نخوری سقط کنی،شاداب بانشاط باانرژی،لذت ببر از بارداریت.خداوند نعمت بهت داد،قرآن زیاد بخون بچه آروم ب دنیامیاد استغفار کن،باکسی درموردش حرف نزن

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نه یه پسر نه ماهه داشتم

پشت سر هم خوب نیست ولی اگر شد و خدا داد کاریش نمیشه کرد به خواهرم و مادرم گفتم گفتن خاک توسرت چطوری میخوایی بزرگشون کنی هیچ کس تبریک نگفت انقدر دلم گرفت شوهرمم گفت ولشون کن مهم منم که خونه بودنی کمکت میکنم 

خداوند راشاکر باش.خیلی از نعمت بچه بی بهره ان،گول کسی نخوری سقط کنی،شاداب بانشاط باانرژی،لذت ببر از ...

نه تا سه ماهگی به هیچ کس نمیگم البته خانواده خودم فهمیدن به خانواده شوهرم نمیگم چون حسود هستن هنورسر پسرم خیلیا حسادت میکنن

پشت سر هم خوب نیست ولی اگر شد و خدا داد کاریش نمیشه کرد به خواهرم و مادرم گفتم گفتن خاک توسرت چطوری ...

خداروشکر کن واسه داشتن شوهرت که مثل کوه پشتته،پای کاری که کرد وایستاده و حمایتت میکنه،شوهر من فقط به من فحش میداد انگار خودم کاشتم

پشت سر هم خوب نیست ولی اگر شد و خدا داد کاریش نمیشه کرد به خواهرم و مادرم گفتم گفتن خاک توسرت چطوری ...

جهنم که نگفت تو همین سایت خانم هایی هستن که سالهاست منتظرن فقط یک بی بی چک مثبت ببینن یک آزمایش بارداری واقعی بدن ولی نمیشه 

فکر کن خدا بهت یه هدیه بده به راحتی 

اتفاقا دوسال دیگه می فهمی چقدر خوبه یک بچه سخت تره همش کلیک میکنی سرش هم بازی نداره نق میزنه و ....

خدایا شکرت 
خداروشکر کن واسه داشتن شوهرت که مثل کوه پشتته،پای کاری که کرد وایستاده و حمایتت میکنه،شوهر من فقط به ...

اینم سید هستش گیرش گرفتنی تا یک ماه هم قهر میمونه فقط باید به کارهاش چشم بگم یا سکوت کنم وگرنه جنگی به پا میشه که بیا و ببین تازه من توی شهر غریبم خانوادم ازم دور هستن به خاطر کاره شوهرم 

حرف از سقط میزنین دلم میگیره میدونید امثال من چقدر انتظار بچه دار شدن کشیدیم الان که باردارم ترس از سقط مجدد دارم  گناه بخدا  

میشه واسه سلامتی نی نیم واینکه خدا برام حفظش کنه صلوات بفرستین...😘 
آره بابا چند بار هم کتکم زده ولی بعدش میگه به خدا دوست دارم زبونت رو کوتاه کن میبینی اعصبانیم تا منم ...

منم باید همش سکوت کنم تا آروم بشه،یه بار دهن به دهنش رفتم یه چک خابوند تو گوشم،منم بدجور قهر کردم واسه جبرانش و به عنوان معذرت خواهی گفت میفرستمت کلاس رانندگی خخخ