2777
2789
عنوان

بارداری ناخواسته

| مشاهده متن کامل بحث + 1818 بازدید | 47 پست
۳۱ سالمه میبندن لوله هام رو کی باید واسه بستنش اقدام کنم؟

بعد زایمان ولی اونم خوب نیست حیفه برات همون امپول بهترینه

خدایا هزاران مرتبه شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت  که نا امیدم ون نکردی خدایا خودت دادی خودت مراقبش باش خدایا به همه اونایی که ندارن هم اولاد سالم و صالح نصیب کن برای سلامتی تو دلی همه و من یه صلوات بفرستین بی زحمت 😘😘😘 (الا بذکرلله تطمئن القلوب)

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

وااای عزیزم یاد چند سال پیش خودم افتادم مطمن باش مال یک دو ساله اما شیرینی همیشه هست منم بچه شیر به ...

واقعا به خدا انقدر اعصابم بهم ریخته چون پسرم بغلی هستش همش یا بغلمه زمین هم میزارمش یه جور گریه میکنه انگار بی ننه شده خخخخ

قرص که شوهرم نمیزاره بخورم  کاندوم میگه ببخشید مزه نمیده لذت نمیبرم  خیرسرم آخرش،باید لو ...

چرا شوهرت نمیزاره...متاسفانه تفکرات روی قرص اشتباهه...

به هر آنچه بخواهد...من راضیم...😊
واقعا به خدا انقدر اعصابم بهم ریخته چون پسرم بغلی هستش همش یا بغلمه زمین هم میزارمش یه جور گریه میکن ...

عین بچه اولی من خخخخخخ تا الانم همینه با گریه هاش همرو کلافه میکنه

وزن اولیه:۸۰ روز شروع دوره اول ۹۹/۵/۲۹ روز پایین دوره اول:۹۹/۷/۷.   وزن فعلی :۷۸.    وزن فعلی ۷۴
خوش به حالت من یه ماه گریه میکردم که میخوام سقط کنم اجازه نداد ک نداد

اتفاقا خوش به حال تو،نمیدونی چقدر عذاب کشیدم،چه شبها که گریه نکردم،من حتی صدای قلبشو هم شنیده بودم،نمیدونم این مجازات کدوم کارم بود،هنوز که هنوزه وقتی یادش میفتم اشکام سرازیر میشه،خداروشکر کن که همچین فرصتی بهت داده تا این گناه رو مرتکب نشی

پس روش جلوگیریت چی بود🤔🤔🤔

طبیعی البته اونم گاهی وقتا شوهرم میگفت شیر میدی حامله نمیشی الان میخوام از تراس بندازمش پایین خوشحاله میگه خوبه که خیلی حقوقمون خوبه خوشحال هم هست