2777
2789
عنوان

بارداری ناخواسته

1818 بازدید | 47 پست

سلام دوستان پسرم تازه وارد ۶ ماه شده چند روزه فهمیدم دوباره باردارم شوهرم میگه فکر کن دوقلو هستن دوتاشون باهم بزرگ میشن از الان به فکر جلوگیری مطمن برای بعداز زایمانم هستم کسی جلوگیری مطمن سراغ داره بگه 

اره امپول پیشگیری راحتره میزنی سه ماهه راحت و یا بستن لوله هات 

خدایا هزاران مرتبه شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت  که نا امیدم ون نکردی خدایا خودت دادی خودت مراقبش باش خدایا به همه اونایی که ندارن هم اولاد سالم و صالح نصیب کن برای سلامتی تو دلی همه و من یه صلوات بفرستین بی زحمت 😘😘😘 (الا بذکرلله تطمئن القلوب)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وااای عزیزم یاد چند سال پیش خودم افتادم مطمن باش مال یک دو ساله اما شیرینی همیشه هست منم بچه شیر به شیر داشتم زیر بیست بودم با دوتا بچه شیر به شیر اونم دست تنها اصن نگران نباش الان اینقدر هوای همو دارن و از هم مراقبت میکنن ک نگو 

وزن اولیه:۸۰ روز شروع دوره اول ۹۹/۵/۲۹ روز پایین دوره اول:۹۹/۷/۷.   وزن فعلی :۷۸.    وزن فعلی ۷۴
کاند.وم...قرص جلوگیری... iud خوبه ولی ریسکه خودش رو داره...توصیه نمیکنم...

قرص که شوهرم نمیزاره بخورم 

کاندوم میگه ببخشید مزه نمیده لذت نمیبرم 

خیرسرم آخرش،باید لوله ببندم در عجبم من شیر میدم چطور باردار شدم