2777
2789
عنوان

قیمت وشرایط نگه داری گربه پرشین

3511 بازدید | 37 پست

سلام از یه پیج الان پرسیدم گفتن بچه پرشین حنایی قیمتش ۳ونیم. نظرتون چیه خوبه؟کسی جدیدا نخریده؟

کسی اگه داره بیاد راهنمایی کنه چطوره نگه داریش؟

نگه داشتن گربه تو خونه خیلی سخته

اگه واقعا میتونی بخر

اطلاع ندارم

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کار داره دیگه لوسه هر غذایی رو نمیخوره حتی جایزه هاشو دوست نداره خیلی تو بغلت نخواهد آمد  پرشین اگه اصیل باشه   مغروره  ه روز باید اشکشو تمییز کنی دور نشیمن گاه  مبارکشو باید با دستمال مرطوب تمیز کنی تنها بمونه قهر میکنه و هزار ادا دیگه 

چندروز پیش توی دیوار قم یه گربه پرشین زده بود با تمام وسایلی که یه گربه  میخواد میگفت حدود دوتومن فقط وسایل براش خریدم

گربه رو با وسایلش فک کنم دوتومن میفروخت فقط میگفت می خوام پیش کسی باشه که بهش برسه 

اگه خواستی لایکم کن از توی دیوار مشخصاتش رو برات پیدا کنم

جدی؟اصفهانم جایی رو سراغ دارید؟

بله بگرد چون تو حیوان زیاد میندازن 

من سه تا سگ داشتم

ولی حیوون یکم سخته باید خیلی وقت بذاری داشتنشم خوبیای خودش داره

زیاد بگرد اول سر درمیاری بعد دیکه نمیتونن سرت کلاه بذارن چون زیاد میندازن ببری پس برنمیدارن ۳ونیم بهت بدن !ببری فرداش پس،ازت ۵۰۰ برمیداره!

جدی قیمتش ۷۰۰ ایناس فقط بگرد سرت کلاه نذارن چون قیمتش اینه

بله بگرد چون تو حیوان زیاد میندازن  من سه تا سگ داشتم ولی حیوون یکم سخته باید خیلی وقت بذاری ...

مرسی عزیزم از راهنماییت اره همین کارو میکنم فک نمیکردم ۷۰۰ باشه.یه پیج دیگه دیده بودم یک ونیم