2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام 

عزیز وقتی کسی سوداوی باشه به این معنا نیست که طبع اندام ها ی بدن هم تماما سودا باشه 

ممکنه در سرغلبه بلغم یا کبد گرم هم داشته باشه 😐

شما اول برید پیش متخصص طب سنتی بهتره برای تشخیص طبع و خودشون راهکار های درمانی میدن 

ولی به انتخاب خودتون اصلا قصد رفتن ندارید خب باید بگم خوراکی ها و مواد غذایی که در زیر می‌نویسم سودا زا هستن 

چای و قهوه 

پنیر خصوصا اگر هنگام صبحانه باشه (شب بخورید بهتره ) 

بادمجان 

مواد غذایی ترش 

فصل پاییز طبع سودایی داره بنابراین در این فصل سودایی ها علائمشون شدیدتر میشه بعضاً افسردگی خفیف میگیرن دور از جونتون 

این فصل ،فصل میوه سیب هم هست که کمک موثری در کم کردن علائم می‌کنه خوندم که خیلی موثر هست 

بقیه رو یادم نمیاد 

ولی خواهرانه بهتون نصیحت میکنم چای و قهوه رو کنار بذاری 

خییییییلی بده کم خونی میارن، خون رو اسیدی میکنن سودا را هم که هستن ،پیری زودرس و هزار ضرر دیگه 

اول ترک کردن چای و قهوه ممکنه بهتون سخت بگذره 

چون هر دو کافئین دارن که باعث میشن معتاد به چای و قهوه بشید بنابراین موقع کنار گذاشتن مصرف ممکنه حس خستگی تون شدید تر باشه اول مصرف رو کم کنید و همین طور کمتر و بعد کنار بگذارید

سخت هست اولش ولی به مرور خوب میشه 

شما میتونید برنامه طب جامع رو هم روی گوشیتون نصب کنید به دردتون میخوره 

ولی اصلا خودسرانه شروع به مصرف زیاد غذا های  ضد سوداوی  نکنید 😐

سلامت باشید 😊

بزرگ کسی است که قلبش کودکانه💗💓                                قهرش بی_کینه 🤍                                                                    دوست داشتنش بی_ادعا💖                                                         و بخشش او بی انتهاست.  🎁💗♾️                    انسان زود پشیمان میشود.                                                       گاه از گفته 😣  و گاه از نگفته هایش.🥺                                       اما سراغ ندارم کسی را🤷🏻‍♀️                                                         که از مهربانی پشیمان باشد🌹🤗                                             خوش به حال آنکه خوب میداند ☺️☺️☺️                                                            مهربانی منطقی‌ترین گفتگوی زندگیست.... 🌹🌷🌺. 
اي واي چيا گذشته برات🥺🥺الان كه خوب شدي خوشحال باش ديگه فكر اون روزارم نكن

متاسفانه کلا آدم زندگی تو گذشته ام. آدمهایی که زجرم دادن همیشه جلو چشمم هستن و همیشه کاراشونو تکرار میکنن همیشه هم هیچیشون نمیشه بس که بی وجدانن

من غلبه سودا دارم نزدیک یک ماهه رفتم طب سنتی چندتا چیز داده بهترم خداروشکر. سرخود نمیشه خورد چیزی چو ...

سلام . طب سنتی کجا رفتید ؟ پیامتون مال قبله گفتین بهترید ایا بهترترر هم شدید؟