2777
2789
عنوان

کسی هست بچشو مهد بذاره الان؟

167 بازدید | 24 پست

من از مهر باید برم سرکار،بعد مامانم معلمه گفتم مجازیه آموزش بچمو میذارم پیشش الان که مدرسه ها باز میشه مامانم از همه خطرناک تره خودش🤦به نظرم همون مهدکودکی که قبلاً دخترم می‌رفت که الان ده تا بچه داره بهتره،موندم والا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم میخام پسرمو مهد بزادم ولی خیلی میترسم اخه بچه ها که حالیشون نیست فاصله رو رعایت نمیکنن

رعایت که نمیکنن،اره

رو این حساب که بچه ها کمتر میگیرن،بعدم دهتا بچه هستن کلا همین الان مدرسه ها باز بشه همینه دیگه چه فرق داره؟مثلا بچه های ابتدایی رعایت میکنن؟

منم میخام پسرمو مهد بزادم ولی خیلی میترسم اخه بچه ها که حالیشون نیست فاصله رو رعایت نمیکنن

اگه سرکار نمیری نزار به غیر از کرونا بچه ها تومهد کودک بیشتر آنفولانزا و سرماخوردگی میگیرن

💖عاشق خانواده ام هستم💖
رعایت که نمیکنن،اره رو این حساب که بچه ها کمتر میگیرن،بعدم دهتا بچه هستن کلا همین الان مدرسه ها باز ...

عزیزم امروز زیر نویس کرد بچه های زیر ۵ سال هم تو مرض خطر هستن. خودشون هم علامت نداشته باشند انتقال میدن به بقیه

💖عاشق خانواده ام هستم💖
عزیزم امروز زیر نویس کرد بچه های زیر ۵ سال هم تو مرض خطر هستن. خودشون هم علامت نداشته باشند انتقال م ...

آره ولی وقتی مدرسه ها بازن دیگه چی میشه گفت

تو این مدت هم خودم بیرون میرفتم هم شوهرم که قشنگ همکاراش چندتاشون گرفتن،یعنی باهاشون در ارتباط بود