⛔اقایان درخواست دوستی ممنوع⛔امام رضا(ع):کسی که بر ارتکاب گناه پافشاری میکند و از آن دستبردار نیست و (در عین حال) از خدای خود طلب عفو و بخشش میکند در حقیقت خود را مسخره کرده است.💖اگه خواستید درد دل کنید یا مشکلی داشتید نیاز به حرف زدن داشتید میتونید رو من حساب کنید البته فقط خانم ها💖
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
وای تبریز میگن حضوریه با این وضعیت قرمز..کسی هم جوابگو نیست چرا آخه..بچه چه میفهمه تو حیاط و دستشویی چیکار کنه با این کرونا.خدا لعنت کنه مسئولین بی کفایتو که با ندونم کاریشون گرفتارمون کردن و همچنان میکنن😔😔😔
بابام که رفت شهر خالی شد،مگر تو چند نفر بودی بابای گلم😭😭😭😭 فراموش کردنت هنر میخواهد و من بی هنرترین انسان عالمم😭😭😭
ما تهرانیم میخواستم مانتو بخرم رفتم ی مرکز خرید اونقدر شلوغ بود که برگشتم مانتو هم نخریدم فقط مدارس نیست که مردم کرونا رو به بند کفششون هم نمیگیرن عین خیالشون نیست
منم معلمم اخه همش میگن بچه ها رو چند گروه می کنند اخه اصلا بچه ها دو.نفرم سر کلاس باشه اگه اون معلم ...
عزیزم ما هم همینجوری من معاونم چند روز پیش پسرم مشکوک به کرونا شد که البته با آزمایش رد شد خداروشکر ولی ۳ روز تب داشت من مردم و زنده شدم قبلش والدینی که ماسک نزده با دانش آموز میومدن مدرسه می گفتیم ماسک به ما میخندیدند که خیلی کرونا رو جدی گرفتید.
گاهی اونقدر دلتو پر کردند که تا میای حرف بزنی از چشمات میریزه بیرون.