2777
2789

بگید هزچی رسم و رسوم و عقیده دارید

واسه قبولیم تو رشته‌ای که مدنظرمه تو کنکور 1400 صلوات یا دعا یا انرژی بفرستین ممنونم❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مسخره ترینش  ابنکه به مریض آب طلا میدن

تصو  اون انگشتر کثیف که میندازن و لیوان   و با قاشق هم میزنن     وحشتناکه    

نامزد بودم  خونه مادرشوهر زلزله اومد ترسیدم مادرشوهرم گیر داده بود بیا این اب انگشترو بخور      اه اه جیگرم بالا اومد   آخرش نخوردم گفتم خوبم هیچی نمیخام

طلا گلبول های سفید زن ها رو زیاد میکنه, از مردا رو کم. 

علمیش ثابت شده

صادق باش مثل اون سیگاری که روش نوشته سرطانزا نه مثل اون آبمیوه آشغالی که روش نوشته صددر  صد طبیعی ❤ السلام علیک یا ابا عبدالله❤

اینو بلاروسیا مقاله دادن تحقیقات جامعی داشتن دربارش 

میگی اسم بچت باید حتما فقط پارسی باشه بعدش تو هر جمله 500تا کلمه انگلیسی میگی؟فازت چیه ؟بهشت زهرای لندن بزنه به کمرت با کلاس!!                                                                                                  ازلینای عزیزم دلتنگتم رفیق

اره نازایی هم می‌گفتن تو مردا

واسه قبولیم تو رشته‌ای که مدنظرمه تو کنکور 1400 صلوات یا دعا یا انرژی بفرستین ممنونم❤️
من یک پلاک کادو گرفتم عقیق با فریم طلا. هر وقت انداختمش بدجور مریض شدم.  خدایا منو به خاطر عقا ...

اره میگن عقیق اومد نیومد داره منم انگشتر خواهرمو مینداختم هروقت مینداختم نمرم زیر 5 میشد 😁😁😁

میگی اسم بچت باید حتما فقط پارسی باشه بعدش تو هر جمله 500تا کلمه انگلیسی میگی؟فازت چیه ؟بهشت زهرای لندن بزنه به کمرت با کلاس!!                                                                                                  ازلینای عزیزم دلتنگتم رفیق

کلا جذب انرژی طلا بالاست و از لحاظ علمی  باعث بالانس انرژی در بدن میشه

من برای تمدد اعصاب خیلی وقتها میرم بازار طلا تجریش قدم میرنم چون حجم طلای اونجا بالاست آرومم میکنه   البته سعی میکنم به قیمتها فکر نکم

جای درست حسابی تر نبود؟    

نه دیگه اخه دیشب داشتم.شوهرمو مجاب میکردم گردنبندی که دوست دارم برام بخره 😁😁😁همین یادمه از بس اسمش عجیب بود😅

کلا جذب انرژی طلا بالاست و از لحاظ علمی  باعث بالانس انرژی در بدن میشه من برای تمدد اعصاب خیلی ...

بازار تجریش زیاد می‌‌رفتم تا قبل از کرونا، اگه باز گذرم افتاد امتحانش می‌کنم🥰