2777
2789
عنوان

قرص گلوریا

189 بازدید | 15 پست

سلام دوستای عزیزم یه سوال داشتم من خیلی تعریف قرص گلوریا رو شنیدم و خریدم الان تقریبا ۵تا از قرص رو مصرف کردم فقط روز اول واکنش نشون داد ولی الان اصلا تغییری نمیبینم کسی هست استفاده کرده باشه و نتیجه گرفته باشه؟

واسه چیه

هروقت دلم میگرفت دردلامو به یکی میگفتم الان دلم ازهمون یه نفر گرفته اینو به کی بگم؟؟؟                        کاش یه نفر بود که منو دلتنگیامو درک میکرد                 یکی که فقط مال من بود و بس..‌‌.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لاغری 

قرص نخور😒

هروقت دلم میگرفت دردلامو به یکی میگفتم الان دلم ازهمون یه نفر گرفته اینو به کی بگم؟؟؟                        کاش یه نفر بود که منو دلتنگیامو درک میکرد                 یکی که فقط مال من بود و بس..‌‌.
قرص نخور😒

هزار تا راه رفتم باشگاه _ دکتر تغذیه _ رژیم های اینترنتی _ دمنوش _ اخر سر بازم برگشت همش پرخوری دارم اشتهام زیاد شده هیچ لباسی دیگه اندازم نیس از ۸۰ کیلو شدم ۱۰۸ کیلو هر دکتری میرم بعدش باید برم زیر سِرم از بس فشارم میوفته 

هزار تا راه رفتم باشگاه _ دکتر تغذیه _ رژیم های اینترنتی _ دمنوش _ اخر سر بازم برگشت همش پرخوری دارم ...

بیا گوشتاتو بده من

من به هر دری میزنم یه کیلو چاق شم فقط😢

َبی منم میدمت. خخخ

همشو با جون و دل میخام😂😂😂😂

خوشبحالت بخدا  عذابی دارم میکشم🤕

بیخیال قرص چاقی سراغ نداری😩

من 73 هستم. دوست دارم بشم 60

بخدا خوبی من قدم ۱۷۷ هستش وزنم ۸۰ بود هیکلم رو فرم بود کلی ازمایش دادم همه سالم ولی نمیدونم چرا یهو انقدر چاق شدم حتی با ترس و لرز غذا میخورم 

عزیزم دوستانی همینجا میگفتن خریدن و استفاده کردن و کاهش وزن زیادی رو توی بازه زمانی کوتاه دیدن

پس یعنی نتیجه داشته ؟؟ 

من هنوز تموم نشده بستش 

امیدوارم جواب بده