2777
2789

نه نه ما دانشگاه ازادیا ازین پولا نداریم مدرک بدرد نخور بگیریم ، الان خواهر شوهرم ترکید میفته ب تکاپوی ترکوندن کاربری بیچاره کار دیگه ای از دستش بر نمیاد 😄راستی قتلم بلده زنجیر واری🤣

زندگی باتوبهتره میخوام عاشقت بمونم نگو حرف رفتنو بی تومن نمیتونم زندگی باتوبهتره بذارتودنیات بمونم نگو حرف رفتنو بی تومن نمیتونم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام بفرمائید 

سلام عزیزم

من پارسال تابستون شرط معدل قبول شدم ، ثبتنام اولیه انجام دادم اما برای تحویل مدارک نرفتم چون مسافرت بودم، باز واسه ترم بهمن هم بخاطر کرونا نشد برم، میخواستم ببینم واسه این ترم ثبتنامم میکنن یا کلا کنسله؟

نه دیگه، فقط یه ثبتنام اولیه اینترنتی بود ک انجام دادم و یه کد گرفتم، دیگه واسه تحویل مدارکم نرفتم

خب پس بایدمراجعه کنید ببینید چی میگن... الان هم شرط معدل میگیرن... فک نکنم مشکلی باشه

اخه من نمیدونم موفقیت چه ربطی ب نوع دانشگاه داره، دولتی و آزاد و پیام نور فرقی نداره وقتی طرف بیسواد ...

اره دیگه یکی نمرشم ۲۰ باشه رتبه دار دولتیم باشه بی منو تو بگیم ..مونم نیس بابا کی ب کیه میشه گفتا 😆😆😆😆

زندگی باتوبهتره میخوام عاشقت بمونم نگو حرف رفتنو بی تومن نمیتونم زندگی باتوبهتره بذارتودنیات بمونم نگو حرف رفتنو بی تومن نمیتونم