2777
2789

منم حال بده هر ماه قبل پریودی منتظر میمونم و با پریودی نا امیدو درمونده میشم و حسرت بچه میخورم 

کاش کودکی داشته باشم که دستان کوچکش دور انگشتم را زینت بدهد و آغوشم بوی تنش را بگیرد کاش روزی کودکی داشته باشم که مادر صدایم بزند کاش .......

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اذر ماه میشه سه سال ی سقط داشتم 

😔😔

مشکلتون چیه؟

من شوعرم ضعیفه مخصوصا مورفولوژی

منتظرم...منتظر شنیدن کلمه مامان از زبون یه فسقلی😍من قراره مهربون ترین مامان دنیا بشم پس زودتر بیا جوجه 😉 واسه مامان شدنم یه صلوات بفرست😢

من بعد دو تا سقط و یک سال اقدام نا موفق بدون مشکل از خودم و شوهرم حسابی افسرده بودم و دیگه نعوذبالله داشتم کافر میشدم

خیلی حالم بد دیگه دکتر و سونو و ..این چیزا حالم رو بد میکرد

هفته قبل برام عکس رنگی نوشت که برم واسه مراحل بعدی 

که از تاریخ پریود گذشت و پری نیومد

این ماه خیلی مشغول بودم برای کار شوهرم حسابی جفتمون درگیر بودیم صبح بیدار میشدم تا شب سرگرم بودم دیگه این ماه برنامه ریزی و تدارک برای اقدام نداشتم مدام تقویم چک‌ نمیکردم همش از فکر و خیال و استرس بود همه میگفتن باورم نمیشد

این ماه که دیگه بهش فکر نکردم خبر خوب خودش اومد و دیروز صبح بیبی چکم مثبت شد و بعد رفتم ازمایش 

این لحظه زیبا رو که انتظارش رو می کشید از ته دل برای همتون آرزو میکنم 

بچه ها تحمل نکنید که اذیت میشید صبر کنید و احترام بذارید به خواست خدا حتما مادر میشید بذارید زمانش رو خدا تعیین کنه

دامن همگی تون سبز به حق علی ع

هم مورفولوژی شوهرم  خودمم لاپاراسکوپی کردم کیست اندومتریوز دارم

مورفولوژیش چنده؟

لاپاراسکوپی چیه؟

منم کیست شکلاتی دارم

از تو چقدره؟

منتظرم...منتظر شنیدن کلمه مامان از زبون یه فسقلی😍من قراره مهربون ترین مامان دنیا بشم پس زودتر بیا جوجه 😉 واسه مامان شدنم یه صلوات بفرست😢
97ابنرمال  نمیدونم چقدرهس  چسبندگی یکم داشتم ععمل کردم

باز تو یه درصد بهتره مورفولوژی

من عکس رنگی نرفتم

Iui نکردی چرا؟

من بعد دو تا سقط و یک سال اقدام نا موفق بدون مشکل از خودم و شوهرم حسابی افسرده بودم و دیگه نعوذبالله ...

گاهی بیخیال میشم دوباره ناامید میشم خیلی حس بدی هس

میشه برا مادر شدنم دعا کنی.ممنون
باز تو یه درصد بهتره مورفولوژی من عکس رنگی نرفتم Iui نکردی چرا؟

من همزمان ک عمل کردن عکس رنگی گرفته بودن لوله ها باز بوده 

ای یو ای میگن فایده نداره ی راست میرم ای وی اف که فعلا پولشو نداریم

میشه برا مادر شدنم دعا کنی.ممنون