2777
2789

سوالای کتبی چه جوری بود؟

مثل کنکور سخته یا نه

منابع رو از کجا فهمیدین که چیاست

من میتونم دبیری زیست شناسی و علوم تجربی شرکت کنم، به نظرتون چیا بخونم واسه آزمون

راضی هستین از معلمی یا نه ترجیح میدین جای دیگه کار کنید

من که به تو نارو نزدم حضرت عشق/پس چرا زندگی ساده من ریخت بهم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بزن منابع دبیرعلوم تجربی تواینترنت میاد

سوالهای تخصصی خیلی اسونه فقط باید قشنگ بخونی مثل کنکور ،دروس تخصصی درسهای خودتون عمومی ها دین وزندگی دبیرستان  واندیشه ۱و۲وادبیات عمومی واطلاعات عمومی فقط تلاش میخواد

مگه دفترچه اومده ؟ کی ثبت نام کردی  ببین من سوالای عمومی خریدم برا ده ساله سواا سطح متوس تا سخ ...

تا دیروز نیومده بود. امروزو نمیدونم.

سخت نیس ولی باید تخصصی رو خوب بخونی... من انقد عمدمی خوندم ولی اصلا ب کارم نیومد... اینبار شرکت کنم ...

به نظرت همون مباحثی که تو کتاب علوم تجربی دانش آموزا هست بخونم کافیه یا باید  از کتابای دانشگاهم بلد باشم؟

بزن منابع دبیرعلوم تجربی تواینترنت میاد سوالهای تخصصی خیلی اسونه فقط باید قشنگ بخونی مثل کنکور ،درو ...

به نظرتون بخونم دوباره کنکور بدم واسه فرهنگیان بهتره یا نه؟؟ کدوم راحت تره آزمونش واسه قبولی