2777
2789
من که باور نمیکنم این واکسن راستکی باشه .چون این ویروس دایم در حال جهش و تغییر چطور تونستن براش واکس ...

واکسنش ساخته شده این مسئله ویروس و واکنش هم سیاسیه که اینجا نمیشه خیلی بازش کرد در همین حد بدون که واکسیناسیون ۲ روز قبل از انتخابات امریکاس

✈🇺🇸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره اما هنوز فاز 3 رو تموم نکرده  ترامپ بخاطر انتخابات داره اینکارو میکنه

سازمان کنترل بهداشت امریکا گفته تو فاز ۲ خیلی موفق بودیم و خیلی امید دارن به واکسن فاز ۳ یک ماه دیگه تموم میشه

✈🇺🇸

بچها بنظرتون تا قبل عید میاد واکسن؟ من فروردین عروسیمه😫

منم به زودی مـــآدَر میـــشـــم به لطف خدای مهربونم✨💛🌙یه روزی میرسه که وقتی خورشید میاد و بهم سلام میکنه من وتو و بابایی رو با هم میبینه آلوچه کوچولوی من!👸🏻👼🏻🤴🏻الوچه کوچولوی من کاش زودتر بیایی تا مامان عذاب نکشه بخاطر دوریت،بیا تا ببوسمت،بوتو نفس بکشم،بغلت کنم،موهاتو‌ شونه کنم،نوازشت کنم قول میدم مامان خوبی باشم تو فقط بیا جان دلم….

من که باور نمیکنم این واکسن راستکی باشه .چون این ویروس دایم در حال جهش و تغییر چطور تونستن براش واکس ...

دانشمندا گفتند تا اینجای جهشهای ویروس واکسن ساختند گفتند اگه ویروس جهش خطر ناک داشته باشه این واکسن تاثیر نداره خودشون بابت واکسن کاملا مطمئن نیستند

اوکی شکر 

خیالت تخت تخت یا ب کل جهان باید بدن یا ی کشور بزنه یکی ن فایده نداره

هرچند من مطمنم مسعولان تو هرچی بی کفایتش باشن برا ب خاک مالیدن امریکا ی راهی پیدا میکنن

عضوشدن توی نی نی سایت برام مثل ی چالش شخصی هستش!چون اینجا طرزفکرایی و میبینم ک منو ب ستوه میارن اما با خودم شرط کردم که به وسیله این سایت صبرمو ببرم بالا و جواب هرچیزی و ندم و پرخاش نکنم!🙂😁تجربه های بقیه هم برام جالبن!خودم جای اونا میزارم و خیال بافی میکنم که اگه جای اون طرف بودم چیکار میکردم🧐🤔دوستون دارم بوس ب همتون ب خصوص آبانیاو ب جز برادرای سایت😁😁😁
سازمان کنترل بهداشت امریکا گفته تو فاز ۲ خیلی موفق بودیم و خیلی امید دارن به واکسن فاز ۳ یک ماه دیگه ...

ماچهل ساله تحریمیم مجبورن بدن وگرنه هممون کوچ میکنیم امریکا به همشون کرونا میدیم

خدایا به امید خودت نه بنده های بی خودت.   
چ فایده داره اگه بقیه کشورا آلوده باشن باید همه دنیا یکجا از این ویروس پاک میشه

فایدش اینه که کشوری که بیشترین مبتلا و مرگ و میر رو داره از ویروس پاک میشه بقیه کشورا به اندازه امریکا درگیر نشدن

✈🇺🇸
خبرگزاری رو نمیخواد چک کنی هرموقع سازمان بهداشت جهانی ب صراحت اعلام کرد اونوقت حسابه و قبوله.

خب تو خبرگزاری رو چک کن ببین چی گفته بعدا گارد بگیر 

✈🇺🇸