2777
2789
عنوان

توروخدا بیاین کمک

151 بازدید | 9 پست

چند ماهه وقتی چهارزانو میشینم مفصل بین ران و لگن راستم درد میکنه. کسی تجربه ای داره از چیه؟ همیشه نیستا وقتی چهارزانو بشینم شروع میشه

از دیروز هم شونه راستم درد گرفته. روحیمو باختم

من یک مدت اینجوری بودم رفتم ام آر آی و سنجش تراکم استخوان، ام آر آی که سالم بود ولی تراکم استخوانم خیلی پایین بود دکتر مکمل کلسیم و دی داد، یک مدت هم رفتم باشگاه پیلاتس کار کردم دیگه خوب شدم، اغلب بخاطر خشکی مفصل و عدم ورزشه

از همه بانوان سرزمینم میخواهم که مستند انقلاب جنسی را حتما تماشا کنند👌

من که کلا نمیتونم بشینم زمین چی‌بگم😑😑

تا بشینم زمین صددفعه باید جابجا بشم 

پام خواب میره

درد میگیره 

پیر شدیم رفت دیگه😅

ماهی برگشته ز دریا شدم، تا تو بگیری  و بمیرانی ام...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من یک مدت اینجوری بودم رفتم ام آر آی و سنجش تراکم استخوان، ام آر آی که سالم بود ولی تراکم استخوانم خ ...

شمام مفصل رانتون درد میکرد. ببین من میشینم درد میگیره. یعنی پامو خم کنم چهارزانو بشینم

شمام مفصل رانتون درد میکرد. ببین من میشینم درد میگیره. یعنی پامو خم کنم چهارزانو بشینم

من دقیقا مفصل بین ران و لگنم درد میگرفت، اونم فقط موقع نشستن

یعنی فقط با کلسیم دی و پیلاتس خوب شد؟ من شیر میخورم بازم لازمه که کلسیم هم بخورم عزیزم؟ 

خودم حس میکنم بیشتر مشکلم بخاطر عدم تحرک و ورزش بود، یکجورایی انگار مفاصلم خشک شده بود، ولی خب کمبود کلسیم و دی هم خودش موجب مشکلات مفصل میشه، ببین حداقل مصرف شیر برای کلسیم روزانه فکر میکنم سه چهارلیوان باشه البته دقیق نمیدونم، ولی خب من کلا چون از بچگی از شیر بدم می اومد تراکم استخونم پایین بود و دیگه الان با شیر زیاد حل نمیشه و باید مکمل بخورم

مرسی عزیزم. منم اتفاقا تحرکم خیلی کمه 

دقیقا همینه، ولی حالا لازم نیست حتما باشگاه بریم، همین پیاده روی مداوم روزانه هم خیلی کمک کننده است