2777
2789

من نمیخام عروسی بگیرم بجاش از خانواده هامون پنجاه تومن بگیریم بریم سر زندگیمون

من از نسل عروس های ماسک زده ام از همان هایی ک حسرت عروسی شلوغ و بی واهمه ب دلشان مانده... 😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لباس عروس بگیر کلیپ بگیرو عکس.و برو 

میگی اسم بچت باید حتما فقط پارسی باشه بعدش تو هر جمله 500تا کلمه انگلیسی میگی؟فازت چیه ؟بهشت زهرای لندن بزنه به کمرت با کلاس!!                                                                                                  ازلینای عزیزم دلتنگتم رفیق
ن نمیارزه عروسی یچیز دیگس

واقعا 

ن خونه داریم ن ماشین

میخایم با این صد تومن وام بگیریم بریم یکم خودمونو بسازیم ی ماشین کوچیک بگیریم

من از نسل عروس های ماسک زده ام از همان هایی ک حسرت عروسی شلوغ و بی واهمه ب دلشان مانده... 😊

پول همیشه هست 

ولی اینجور مراسما یه بار تو زندگی ادم اتفاق میوفته 

خودمم امسال عروسیمو کنسل کردم گذاشتم واسه تابستون سال بعد 

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی؟        انشاالله خدا حاجت دلتو بده ♥️

بنظر منم عروسی یه شب به یاد موندنی و خاطرست بهتره گرفته بشه من شخصا هیچوقت حاضر نیستم بدون عروسی برم.

البته الان که وضعیت و شرایط اینجوریه باید صبر کرد

💏"You & me 💕make a wonderful "We

اگه نه خونه دارین نه ماشین خیلی کار خوبی می کنی به نظرم

شما یه عمر می خوای زندگی کنی حداقل اسباب آرامشتو فراهم کن

تدریس زبان آلمانی با قیمت مناسب انجام میدم... واژه ی ترشیده مال دورانیه که زنها هنری بجز شوهر کردن نداشتن. برای زن توانمند امروزی، ازدواج صرفایک گزینه است، نه تنها هدف زندگی...
لباس بپوس یه جشن کوچیک دورهمی داشته باشین اخرش دلت میگیره نه لباسی نه اتلیه ای

هم لباس هم اتلیه ماشین عروس همه چی دارم فقط مهمون دعوت نمیکنم اما خان دادم خاله عمم هستند