2777
2789

سلام خانوما قراره این ماه که پریود شدم برم تو سیکل میکرو دکتر خودم دکتر موسی پور هست ولی تعریف دکتر حمدی رو زیاد شنیدم دکتر موسی پور برام آزمایش نوشت میخوام جواباشو گرفتم برم پیش دکتر حمدی ادامه بدم نظر شما چیه؟

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
من خودم پیش خانم دکترحمدی میرم فعلا یک ماه رفتم اما تعریفش رو میکردن اخلاق بسیاااار عالی هم داره که ...

آره منم زیاد ازشون تعریف شنیدم و آمار مثبت هاشونم انگار زیاده

ویزیت چند میدین؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خودم پیش خانم دکترحمدی میرم فعلا یک ماه رفتم اما تعریفش رو میکردن اخلاق بسیاااار عالی هم داره که ...

میشه بپرسم شما برای چی میرین پیششون؟

کبری حمدی من پیشش ای وی اف میکنم خانم تمام حاذق و کار بلد تو میلاد حرف اول میزنه دایم‌پاسخگو سوا ...

خوشحال شدم گلم از جوابت

انشالله که زود نتیجه بگیری

میشه بپرسم مشکلتون چیه آی وی اف میکنین؟

منم میخوام با ایشون وارد سیکل آی وی اف شم

میشه بپرسم شما برای چی میرین پیششون؟

من پلی کیستیک هستم برای بارداری میرم که یه ماه قرص داد بیست تا فولیکول داشتم دکتر گف نمیتونم آزادسازی بدم شاید همش بگیره اما باردارم نشدم مال من بیشتر برا استرسه

با سونو ۶۰ 

وااای چه عااالی

من هر سری با سونو ۸۵ میدم حالا دکتر دانایی رو شنیدم ۱۲۰ به بالا میگیره واقعا ویزیتشون خیلی کمه

کبری حمدی من پیشش ای وی اف میکنم خانم تمام حاذق و کار بلد تو میلاد حرف اول میزنه دایم‌پاسخگو سوا ...

گلم میشه از هزینه ها بگی چقدر در میاد؟

خوشحال شدم گلم از جوابت انشالله که زود نتیجه بگیری میشه بپرسم مشکلتون چیه آی وی اف میکنین؟ منم می ...

خواهش میکنم عزیزم

من‌شوهرم ضعیف بود

اول خدا بازم اول خدا ولب امار مقبت ای وی اف زیاده

روز پانکچر من ۱۶ تا پانکچر و ۷ تا انتقال داشت

لعیا فرزدی فقط سه تا پانکچر و یدونه انتقال

خودت حساب کن ببین چقدر سرش شلوغه

واینکه خیلی با محبت همه مواردو توضیح میده اصلا پولکی نیست و خیلی مذهبیه

من به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود
من پلی کیستیک هستم برای بارداری میرم که یه ماه قرص داد بیست تا فولیکول داشتم دکتر گف نمیتونم آزادساز ...

اخه تو تاپیک هاتون دیدم یه پسر دارین

انشالله که مشکلتون حل میشه پلی کیستیک که همه دارن مشکل ما از طرف همسرمه که واقعا نگران کننده اس

خواهش میکنم عزیزم من‌شوهرم ضعیف بود  اول خدا بازم اول خدا ولب امار مقبت ای وی اف زیاده روز پ ...

آره عزیزم منم همسرم ضعیفه شنیدم اگه مشکل از طرف مرد باشه جنین کمی تشکیل میشه برای شما چندتا تخمک و چند تا جنین تشکیل شد؟

اخه تو تاپیک هاتون دیدم یه پسر دارین انشالله که مشکلتون حل میشه پلی کیستیک که همه دارن مشکل ما از ط ...

منم‌pcoهستم

اصلا مشکل نیست به راحتی با دارو من تو مطب دیدم باردار شدن خانوما

من به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود