2777
2789
عنوان

بعد از رمضان...

| مشاهده متن کامل بحث + 1076 بازدید | 136 پست
http://s6.uplod.ir:182/d/2k2wls6h4hvhuf6tnspnb6tl7g5rnkdms3id3ba6famuivgziammvaju/Masjede emam hasan-5.5.93.m4a

*** امــام زمــانم ! مبــادا گــرفته باشــی؟ عــالــم را به نمــاز آیـــات وامیــدارم !!! ***((رفیق بی کلک ! فقط امام زمان !! )) تلگ رامم @nre118 

اینو توی جای آدرس بالای صفحه کپی کن...

*** امــام زمــانم ! مبــادا گــرفته باشــی؟ عــالــم را به نمــاز آیـــات وامیــدارم !!! ***((رفیق بی کلک ! فقط امام زمان !! )) تلگ رامم @nre118 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا؟! بچه ها دانلودش کردن... همین لینکی که دادم و کپی کن تو قسمت بالای صفحه دانلود میکنه... لینک مستقیممه

شاید به خاطر اینکه با گوشی اومدم دانلود نمیشه!!!!!
چه انتظار عجیبی!
عجیب تر که چه آسان نبودنت شده عادت!
چه کودکانه سپردیم دل به بازی قسمت!
چه بی خیال نشستیم! چه کوششی! چه وفایی!
فقط نشستیم و گفتیم:خدا کند که بیایی!
صفحه ی دانلود با سرعت پایین ، براتون باز میشه بچه ها؟!

باید دوباره آپلودش کنم ... هروقت آپلود کردم آدرسش و براتون میفرستم..