2777
2789
عنوان

بعد از رمضان...

1076 بازدید | 136 پست
بعد از رمضان فکر نگاهی نگرانم... این تشنه لبی با لب آن تشنه چه ها کرد... آپلود عکس

*** امــام زمــانم ! مبــادا گــرفته باشــی؟ عــالــم را به نمــاز آیـــات وامیــدارم !!! ***((رفیق بی کلک ! فقط امام زمان !! )) تلگ رامم @nre118 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عمریست که با دیدن هر کودک در خواب من.... پرسشی از... حرمله دارم.... گله دارم... آپلود عکس

*** امــام زمــانم ! مبــادا گــرفته باشــی؟ عــالــم را به نمــاز آیـــات وامیــدارم !!! ***((رفیق بی کلک ! فقط امام زمان !! )) تلگ رامم @nre118 

ایـن تنـاقـض تـا ابـد شیـرین تـرین ، مرثیــه اسـت ســَر تـرین آقـای دنیـا را خــدا بـی ســَر گـذاشت ...

Eydad Productions

● عشق تو حالیست که فانی شدنی نیست وصف نتوانش کرد به کس دم زدنی نیست یا موسی بن جعفر علیه السلام ●
السلام علیک یا اباعبدالله ...

آپلود عکس جا مانـבه ام ... اما آزارم نمیـבهـב! جا مانـבن ڪجا و فراموش شـבن ڪجا؟؟!! ×وقتے میگوینـב بلنـב بگو یا حسین× دستان خالے و پر گناهم را با چہ رویے مقابلت בراز ڪنم؟ اما من پر رو تر از این حرف هایم دستانم را که بلنـב میڪنم هیچ ... پا بلنـבے میڪنم ڪه بیشتر بہ تو نزבیڪ شوم!!! شایـב تو را بهتر ببینم... شایـב!!! شایـב گوشہ چشمے ڪنے!!
● عشق تو حالیست که فانی شدنی نیست وصف نتوانش کرد به کس دم زدنی نیست یا موسی بن جعفر علیه السلام ●
شبـ عید استــ اقا اما ما به یاد شمــ هستــیم عیدی ما به دستان شماســت به حق سه ساله اتون به حق شش ماه اتون به حق خواهرتون به حق برادر با وفاتون و به حق مادرتون از امام زمان بخواید بهترین عیدی رو به ما عطا کنن اربابــ بی کفن
اگر چه روز من و روزگار می گذرد دلم خوش است که با یاد یار می گذرد چقدر خاطره انگیز و شاد و رویایی است قطار عمر که در انتظار می گذرد به ناگهانیِ یک لحظه عبور سپید خیال می کنم آن تک سوار می گذرد کسی که آمدنی بود و هست، می آید بدین امید، زمستان، بهار، می گذرد نشسته ایم به راهی که از بهشت امید نسیم رحمت پروردگار می گذرد به شوق زنده شدن، عاشقانه می میرم دو باره زیستنم زین قرار می گذرد همان حکایت خضر است و چشمه ظلمات شبی که از بَرِ شب زنده دار می گذرد شبت همیشه شب قدر باد و، روزت خوش که با تو روز من و روزگار می گذرد یا ابا صالح المهدی
خدایا! لذت بندگیت را از من مگیر...
خیمه نشین فاطمه دلم برات پر میزنه اسم قشنگت آقا جون هر تپش قلب منه دلم برای دیدنش می گیره از من بهونه ندبه می خونم دوباره با اشکای دونه دونه .......
خدایا! لذت بندگیت را از من مگیر...