2777
2789
عنوان

بایید بگید اولین لباسی که پیش شوهرتون پوشیدین چی بود

| مشاهده متن کامل بحث + 3677 بازدید | 97 پست

اولین لباس یه تونیک زردتقریبا بلند و ساپورت بود روز خواستگاری

دیگر از رفتن به دکتر زنان متنفرم اصلا خاطرات خوبی ندارم هر چه خاطره است یاس و ناامیدی است دست خودم نیست هر بار که با تست منفی روبرو میشوم تمام آرزوهایم یکباره خاموش میشود،تا به کی اینهمه صبر؟؟ خسته ام از نگاه های پرسش گر دیگران 😔خدا کاری بکن🙏
اوپس پس جون به لبش کردی    

اره ولی خب با همون لباس جبران کردم دیگه 😁

بعد دوسال انتظار خدا یه فرشته کوچولو گذاشت تو دلم خیلی خوشحال بودم بعد هر نمازم خدارو شکر کردم ۹ ماه تو وجودم رشد کرد و بزرگ شد وقتی دنیا اومد گفتم من خوشبخت ترین زن دنیام شوهرم دیوانه وار دوسم داشت ثمره عشقمونم دنیا اومده بود ولی نمیدونستم اینقدر عمر خوشبختیم کوتاهه یه هفته به پایان ۴ ماهگی پسرم فهمیدم فرشته کوچولوم سرطان خون داره اول ۶ ماهگی اسمونی شد  اگه امضامو خوندی برای ارامش دلم دعا کن اگه مادری الهی هیچوقت داغ بچتو نبینی اگرم دوس داری مادر  بشی ان شاءالله خدا دامنتو با اولاد صالح و سالم سبز کن برا منم دعا کن خدا بهم اولاد سالم و صالح بده اگه صلاح میدونه ممنون 😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان نمیگه چرا همکاری نمیکردی؟

نه هیچی نمیگه بنده خدا..کلا اهل اعتراض نیس..فقط میگه کاش بهتر استفاده میکردیم از فرصتامون و خجالتو میزاشتیم کنار

۸ فروردین بی بی چکم مثبت و روز تولد آقا امام زمان آزمایشم مثبت شد🤰🤰🤰🤰😍😍😍دختر عزیزم تو قشنگترین دلیل برای نشون دادن عظمت خدا روی زمینی❤❤❤🤱🤱🤱🤱نقش او در چشم ما هر روز خوش تر میشود....🌹🌹
نه هیچی نمیگه بنده خدا..کلا اهل اعتراض نیس..فقط میگه کاش بهتر استفاده میکردیم از فرصتامون و خجالتو م ...

منم برام سواله که چرا اونققققدر میترسیدم اون زمان

خدایم دایما سپاس برای همه رحمت هایی که برایم میفرستی و همه لطف هایی که بمن میکنی
دیگه خیلی رفتی به اول ماجرا

خب اولینش این بود دیگ..بعدی هاش منشوریه😅

دیگر از رفتن به دکتر زنان متنفرم اصلا خاطرات خوبی ندارم هر چه خاطره است یاس و ناامیدی است دست خودم نیست هر بار که با تست منفی روبرو میشوم تمام آرزوهایم یکباره خاموش میشود،تا به کی اینهمه صبر؟؟ خسته ام از نگاه های پرسش گر دیگران 😔خدا کاری بکن🙏
منم برام سواله که چرا اونققققدر میترسیدم اون زمان

من فک میکردم نباید انقد زود وا بدم و باید کاری کنم هیجان و مزش حفظ بشه اما اشتباه میکردم..

۸ فروردین بی بی چکم مثبت و روز تولد آقا امام زمان آزمایشم مثبت شد🤰🤰🤰🤰😍😍😍دختر عزیزم تو قشنگترین دلیل برای نشون دادن عظمت خدا روی زمینی❤❤❤🤱🤱🤱🤱نقش او در چشم ما هر روز خوش تر میشود....🌹🌹
من فک میکردم نباید انقد زود وا بدم و باید کاری کنم هیجان و مزش حفظ بشه اما اشتباه میکردم..

منکه همش اضطراب داشتم لذت نمیبردم وقتی دوستام میگن که خیلی خطرات خوبی دارن برام سوال میشه که چرا من میترسیدم

خدایم دایما سپاس برای همه رحمت هایی که برایم میفرستی و همه لطف هایی که بمن میکنی

من یه شومیز آبی کاربنی پوشیدم با شلوار تنگ مشکی😁اما چون شرط کرده بودم که تا بعد از جشن اصلی اتفاقی بینمون نیفته از دستم ناراحت بود و وقتی رفت خونشون تا ۵ صبح داشتیم چت میکردیم که تیپم ...😅😅😅یادش بخیررررررر

فردای عقد اومد سر کارم .منم مقنعه و مانتو و اینا...

منو برد خونه مادرش فقط مقنعه ام رو درآوردم و نشسته ام ناهار خوردم☺☺☺

خودش هم با پیراهن و شلوار☺☺☺

کلا بچه های خوبی بودیم☺☺☺

وزن فعلی85/700    قد167    وزن هدف اول 80