2777
2789
عنوان

یادگیری برنامه نویسی

92 بازدید | 7 پست

سلام دوستان میخوام برنامه نویسی یادبگیرم 20سالمه. چقد طول میکشه یادبگیرم چکارکنم بهتریادبگیرم. رشتمم کامپیوتره ولی بلدنیستم. بنظرتون یک ساله میشه کامل یادگرفتش؟ 

مردم اغلب می‌گویند انگیزه‌ها دوام ندارند. خب، اثر حمام نیز ماندگار نیست. به همین دلیل توصیه می‌شود روزانه دوش بگیرید.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برنامه نویسی کامپیوتر رو باید حتما بصورت حضوری یاد بگیری 

جهاد دانشگاهی دانشگاه تهران کلاس های حضوری داره که هر دوره تقریبا یه ماهه هست 

از سطح پایین شروع میشه تا پیشرفته 

از نت شمارشو سرچ کن زنگ بزن هم زمان کلاس هارو بهت میگن هم هزینه رو.

من شغلم برنامه نویسیه

قبلا یکبار تو سایت برای یکی نوشتم تا مدتها بهم پیام میدادن سوال میکردن کلافه شدم الانم دلم نیومد راهنمایی نکنم ولی واقعا هرکی خوند خواهشا بعدا مرتب پیام نده و سوال نپرسه ممنون

اول اینکه برنامه نویسی شغل بسیار بسیار سختیه از این جهت که حوصله، تمرکز و صبوری زیادی میخواد. دوره یادگیریش هم نیاز به پشتکار جدی داره. 

قبل از هرچیز مشخص کنید دقیقا میخواهید چه زبانی را یاد بگیرید. 

هر زبان برنامه نویسی رو به صورت خودآموز یا شرکت در کلاسهای معتبر میتونید یاد بگیرید مهم علاقه و بازارکار اون زبانه. بازارکار حتی مهم تر از علاقه هم هست. 

در طول مدت یادگیری هم سراپا باید گوش باشید و هر واژه جدیدی به گوشتون خورد برید دنبالش سرچ کنید درموردش مطالعه کنید

برنامه نویسی یه شغل پویاست یعنی شما تا آخرین روز کاریتون هم باید مدام دنبال آموختن مفاهیم جدید باشید

حوصله و توانایی حل مسئله هم میخواد چون مدام باید کد رو دیباگ کنید 

لطفا پیام خصوصی نفرستید. متشکرم
برنامه نویسی کامپیوتر رو باید حتما بصورت حضوری یاد بگیری  جهاد دانشگاهی دانشگاه تهران کلاس های ...

یاد گیریش چند سال طول میکشه ؟

حتما باید رشته ات مهندسی کامپیوتر باشه ؟

افتادگی آموز گر طالب فیضی ، هرگز نخورد آب زمینی که بلند است .
یاد گیریش چند سال طول میکشه ؟ حتما باید رشته ات مهندسی کامپیوتر باشه ؟

رشته کامپیوتر هر چی بیشتر یاد بگیری حرفه ای تر میشی 

حدود دو سال وقت بذاری خیلی خوبه 

نیاز نیست رشته کامپیوتر باشه با هر تحصیلاتی میشه