2777
2789

سلام دوستای عزیزم.قبلا هم گفتم من بیشتر از ۲ساله که عقدم..۲روز پیش به همسرم گفتم یه جشن عروسی ساده در حد ۵۰ نفر بگیریم بریم سر خونه زندگیمون..داخل باغ یا همچین چیزی..نمیدونم چش بود یه دفعه شروع کرد به توهینهای خیلی بد و حتی به خونوادم بد گفت..منم عصبانی شدم و جوابش رودادم و نزدیک بود دست روم بلند کنه..گفت تو ثبات نداری قبلا گفتی عروسی نمیخوام و...البته اینطور نیست و منم جشن سنگین نخواستم..در کل یک روز حرف میزنیم یک هفته نمیزنیم..مشاور هم تا بخوای رفتم میگن جداشو ولی واقعا شرایطش رو ندارم..خواستم نظرتونو بدونم ممنونم ازتون❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره داره..😑ولی نمیتونم با حرفاش کنار بیام دیگه حتی سلام هم به هم نمیکنیم..بنظرت زندگی من با این ادم ...

روی دو طرف که به هم باز شه و پرده احترام پاره شه دیگه درست نمیشه عزیزم.

😊😊🙆‍♀️🙂
میدونی با مخالفت پدرم ازدواج کردم و بهم گفت برنگرد..بعدشم اینجا طلاق رو ننگ میدونن و مادرم هم بشدت م ...

پس فعلا نرو سر خون۶ زنوگی کشش بده

چیزی رو که دشمنت نباید بدونه رو به دوستتم نگو  ••Some people just pretend to be sillyبعضیا سادگیشونم از سیاستشونه :))          گروه ۲(آبی) وزن فعلی ۶۶.وزن هدف ۶۰
میدونی با مخالفت پدرم ازدواج کردم و بهم گفت برنگرد..بعدشم اینجا طلاق رو ننگ میدونن و مادرم هم بشدت م ...

منم با مخالفت همه ازدواج کردم.بخاطر همینم وقتی بعدش  فهمیدم با هم تفاهم نداریم بخاطر اینکه بقیه نگن خودت کردی تحمل کردم.ولی الان دیگه بخاطر بچم موندن اگه بچه نبود هزار بار طلاق گرفته بودم تا حالا.جدا شو عزیزم همه ممکنه یه جاهایی اشتباه کنن  خجالت نداره  که

😊😊🙆‍♀️🙂