2777
2789
سنتون بیماری خاصی دارید ؟ با فرد مشکوک در تماس بودید ؟ چن روزه علایم دارید ؟ از قبل استرس نداشتید؟مش ...

معده درد که دارم

دوروز پیشم تشییع جنازه عموم بود ولی رعایت کردم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازمایش حداقل تا دو هفته بعد مبتلاشدن چیزی رو نشون نمیده چون بدن هنوز پادتن کافی ترشح نکرده

نمیدونم عزیزم خاله من که از کادر بیمارستانه هم ازمایش خون گرفتن هم انتی بادی دو هفتم مرخصی دادن باز رفت سرکار 

یکماهیم میگذره خداروشکر ماها که اطرافش بودیم نگرفتیم

معده درد که دارم دوروز پیشم تشییع جنازه عموم بود ولی رعایت کردم

شاید از معدت استرس نداشته باش رعایت کن تا دوروز اینده بهبودی نداشتی بعد دکتر برو بخور انجام بده غذای ابپز انواع ویتامین وایتکس اینا اصلا انشالله زودی خوب بشی

عزیزم اول ماسک بزن تو خونه برو تو ی اتاق تا خدایی نکرده اگه بود انتقال. ندی بعدم شروع کن به دمنوش و ...

مرسی عزیزم چقدر گل و مهربونی

ولی واقعا میتریم مخصوصا برای درد قفسه سینم

چقدر مهربونی انشااله همیشه سلامت و خوشحال  باشی

فدات عزیزم مهربونی از خودته 

برای سلامتی امام زمان و شفای مریض های بدحال مدنظر اگه میشه یک صلوات بفرستید.هر کی ختم صلوات یا قرآن خواست برام بنویسه میزارم تو گروهم صد بار هم صدام‌کنید ناراحت نمیشم شغل من جمع آوری مشکلات و گزاشتن اونا تو ی گروهی که کارشون دعا برای دیگرانه  اینجوری  با کمک هم باری از روی شونه آدمی برمیداریم . فقط کافیه صدا کنی منو.سریع از روی متنی که برام نوشتی کپی میگیرم میزارم تو گروه اونجا براتون سلام و صلوات میفرستن 
مرسی عزیزم چقدر گل و مهربونی ولی واقعا میتریم مخصوصا برای درد قفسه سینم

عزیزم اسپاسم خیلی وقتا موجب درد قفسه سینه میشه 

برای سلامتی امام زمان و شفای مریض های بدحال مدنظر اگه میشه یک صلوات بفرستید.هر کی ختم صلوات یا قرآن خواست برام بنویسه میزارم تو گروهم صد بار هم صدام‌کنید ناراحت نمیشم شغل من جمع آوری مشکلات و گزاشتن اونا تو ی گروهی که کارشون دعا برای دیگرانه  اینجوری  با کمک هم باری از روی شونه آدمی برمیداریم . فقط کافیه صدا کنی منو.سریع از روی متنی که برام نوشتی کپی میگیرم میزارم تو گروه اونجا براتون سلام و صلوات میفرستن 
نمیدونم عزیزم خاله من که از کادر بیمارستانه هم ازمایش خون گرفتن هم انتی بادی دو هفتم مرخصی دادن باز ...

ازمایش خون همون انتی بادیه تست PCR ازمایش دقیق هست پدر من هم مبتلا شد کسی نفهمید بعدا یه ازمایش اجباری از همه گرفتن معلوم شد که قبلا مبتلا شده 

عموی من چند روز بعد مبتلا شدن ازمایش داد گفتن منفیه دو ماه بعد داد معلوم شد که مبتلا شده بودن این تست انتی بادی برحسب IGG هستش