2777
2789
عنوان

بچه های شما هم قبل خواب گریه میکنن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 295 بازدید | 37 پست
همیشه همینجوریه؟ عصبی نمیشی؟ من واقعن گاهی اوقات ب مرز جنون میرسم بهد با حالت عصبانی میگم جااااااااا ...

اره کار هرشبشه قبل خواب مامانم میگه شیطون شده نمیخوابه با اینکه خوابش میاد ولی توروز که خسته میشه راحت میخوابه

تقریبا شوهرم کار ثابت نداشت همش غصه آینده رو میخورد چند روز سرکار بود یه هفته خونه منم خیلی حرص میخو ...

همش از دست شوهراست، هیچ درک نمیکنن ک باید زن باردار رو اذیت نکرد

چشمای پسرم مثل چشمای باباش خوشگلن 😍 خدایا ممنونم که بچه ی سالم و صالحی بهمون میبخشی😍 بله🤗چشمای ناز پسرم به باباش رفتن،قربون چشمای خودشو باباش😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همه بچه ها همینن ، پسر من یکسالشه ،هنوز قبل از خواب گریه می‌کنه و تا شیر نخوره نمی‌خوابه 

ولی درست میشه نگران نباش

ازت بدم میامد، وقتی میگفتن مبارکه پسره، چه خوب آفرین پسره، دلم میخواست همه رو خفه کنم، تو رو بیارم بیرون، نباشی، 😢 بدم میامد چون احساس میکردم به خواهرت توهین میشه، دلم میشکست از حرفها، حرفهاشون باعث شد ازت بدم بیاد، منتظر اومدنت نبودم اینقدر که حتی یه عکس هم نگرفتم از بودنت 😢 تو اومدی، صورت ماهت رو که دیدم عاشقت شدم، خنده های دلبرانت، ساکتی و مظلوم بودنت، وقتی خواهرت رو از من هم بیشتر میشناسی، من رو ببخش پسرم، من رو ببخش اگر گفتم دوستت ندارم، عاشقتم با همه وجودم با همه قلبم، اگر بخوای جون و عمرم رو براتون میدم، کاش مردم میدونستن گاهی با جملاتشون چه آتشی به قلب دیگران میتونن بزنن، دوست دارم مرد بزرگ بشی نه نر، دوستت دارم پسرم😘

انرژیشه که میخواد با گریه تخلیه کنه بچه یکی از آشناها وقتی خیلی خوابش میومد می‌خندید 😃 زیادا یه بند می‌خندید مامانش با حرص میگفت بسه مامان جان دلت درد میگیره 

قبل از خواب باهاش بازی کن یا حرف بزن باهاش دست و پاشو تکون بده و از این کارا خسته ش کن ببین انرژیش تخلیه میشه کمتر غر بزنه ؟

اره کار هرشبشه قبل خواب مامانم میگه شیطون شده نمیخوابه با اینکه خوابش میاد ولی توروز که خسته میشه را ...

پسر من تو روزم همینطوریه😢داغونم کرده اصلن ی دونه مو سفید نداشتم باورم نمیشه از وقتی بدنیا اومده موهام سفید شده ب حدی ک دیده میشه هرکی میبینه باور نمیکنه😔

پسر من تو روزم همینطوریه😢داغونم کرده اصلن ی دونه مو سفید نداشتم باورم نمیشه از وقتی بدنیا اومده موه ...

اخی عزیزدلم😓

چشمای پسرم مثل چشمای باباش خوشگلن 😍 خدایا ممنونم که بچه ی سالم و صالحی بهمون میبخشی😍 بله🤗چشمای ناز پسرم به باباش رفتن،قربون چشمای خودشو باباش😍

دختر من خیلی مظلومه و هم خیلی پرجنب و جوش . با بدترین حالت میخوره زمین گریه نمی کنه. دیگه چی بشه گریه کنه در حد یه دقیقه . همه جاش زخم و کبوده . ولی گریه اصلا . ناراحت میشم براش 😢😢از بچگی همینه . مدرسه ببرم چیکار می کنه . اگه یکی اذیتش کنه بزنتش صداش درنیاد چی😢😢😢

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

همش از دست شوهراست، هیچ درک نمیکنن ک باید زن باردار رو اذیت نکرد

بنده خدا تقصیری نداشت بیکاری خیلی بده خداروشکر پاقدم دخترمون خیلی خوب بود یکماه قبل اینکه به دنیا بیاد شوهرم یه کار رسمی پیدا کرد البته یکسال قبلش درخواست داده بود.بعدشم تونستیم قسطی لباسشویی و جاروبرقی بخریم 

انرژیشه که میخواد با گریه تخلیه کنه بچه یکی از آشناها وقتی خیلی خوابش میومد می‌خندید 😃 زیادا یه بند ...

چقد خوبه ک میخنده

اصن نمیزاره باهاش بازی کنی ی ریز گریه میکنه اگ بزاری رو زمین ک بشینه داد میزنه، امروز قبل خواب اینقدر گریه کرد ک بالا اورد

دختر من خیلی مظلومه و هم خیلی پرجنب و جوش . با بدترین حالت میخوره زمین گریه نمی کنه. دیگه چی بشه گری ...

پسر منو ک اگ بزنن ی دادایی میزنه ک تو امریکا صداش میره😂صداشم کلفته ی وضی😂رفتیم ختنش کنیم اینقدر داد زد ک دکتر بعد ختنه بدون شلوار از اتاق دادش بیرون همه هم اینور میگفتن بچه غش کرد

چقد خوبه ک میخنده اصن نمیزاره باهاش بازی کنی ی ریز گریه میکنه اگ بزاری رو زمین ک بشینه داد میزنه، ا ...

آره خیلی پسر منم که غر غر می‌کنه میگم کاش از دختر فلانی یاد بگیره 😅😅😅😅

ببین مطمئنی مشکلی نداره ؟ نفخ نداره ؟ روی دستت بخوابونی جوری که شکمش روی دستت باشه آروم نمیشه ؟ یا غذاش خوب هضم میشه ؟ شاید یه مشکلی داره که روی زمین داد میزنه 

پسر منو ک اگ بزنن ی دادایی میزنه ک تو امریکا صداش میره😂صداشم کلفته ی وضی😂رفتیم ختنش کنیم اینقدر دا ...

دختر من آمپول و سرم هم میزنم فقط در همون لحظه آخ آخ میگه و تمام . کاش یکم دادو بیداد می کرد. 

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.