2777
2789

لطفااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

من عسل هستم . یک دختر برون گراو علاقه مند به زبان فرانسه و طراحی سیاه قلم. در حال تلاش برای اهدافم و همواره در حال جذب سلامتی موفقیت ثروت و شانس و خواسته ها.

عزیزم برنامه که الکی نیست . باید خیلی چیزها مشخص باشه

در ۱۳۹۹/۹/۹ یه اتفاق خیلی خوب میفته برام .🤩مشاور تحصیلی و دانش جوی پزشکی هستم.❤😎"هرکاری دوست داری بکن . ساعت ها بشین موزیک گوش بده . ساعت ها فیلم ببین .  ساعت ها فقط بشین یه گوشه . ساعت ها هرکاری دوست داری بکن . میدونی چیه . این دنیا مال توعه . هرکاری دوست داری توش بکن . دنیاتو بازی کن . هر مدل که دوسش داری . به حرف دیگرانم توجه نکن . دیونه ترین ادم دنیا باش که نگران ایندش نیست . زندگی کن . بازی کن زندگی رو . هرکاری دوست داری بکن"

منم دهم تجربیم😁

ولی برنامه ندارم😂

اگه تو خارج بدنیا میومدم گوجه سبز میشدم   یا حداقل  با خاصیت بودم   خواهر ا جونگکوک هستم    چجوری بقیه روتون کراش میزنن؟  من با هرکی دوست میشم میگه قبلا ازت بدم میومد  اگه می دونستم کاربری قبلیم قراره بترکه باهاش تا می تونستم تاپیک میزدم     

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم چجور برنامه بریزم از ی طرف هم ابم با مشاور درسی توی ی جوب نمیره

من عسل هستم . یک دختر برون گراو علاقه مند به زبان فرانسه و طراحی سیاه قلم. در حال تلاش برای اهدافم و همواره در حال جذب سلامتی موفقیت ثروت و شانس و خواسته ها.

در یک آزمون آزمایشی معتبر مثل قلم چی شرکت کنید و بر طبق نتایج آزمون ها و عملکرد تون برنامه ریزی متناسب با توانمندی تون داشته باشد.

اگه سوالی داشتید مطرح کنید پاسخ میدم.

مدرس و مشاور حوزه تحقیق و پژوهش های علمی
در یک آزمون آزمایشی معتبر مثل قلم چی شرکت کنید و بر طبق نتایج آزمون ها و عملکرد تون برنامه ریزی متنا ...

سلام ممنونم از راهنماییتون یعنی به نظرشما پیشرفتن با ازمون ها به تنهایی و نداشتن برنامه ای به طور مستقل از ازمونها درست هستش؟

من قصدم ی رتبه ای یک رقمی هستش به نظرتون روزی چند ساعت مطالعه داشته باشم و باکس های مطالعاتیم باید چند ساعتی باشه؟

من این تابستون پیش خوانی نسبتا خوبی از دروس اختصاصی داشتم به نظرتون این بهم کمک میکنه؟

و اینکه ایا در مدرسه هم پیش خوانی داشته باشم//؟

سلام ممنونم از راهنماییتون یعنی به نظرشما پیشرفتن با ازمون ها به تنهایی و نداشتن برنامه ای به طور مس ...

سلام

منظورم این هست که بر اساس نتایج آزمون ها و تحلیل کارنامه هاتون باید برنامه ریزی کنید اون برنامه راهبردی که قلم چی داره برای آزمون های خودشه؛ هر دانش آموزی باید بر اساس نقاط ضعف و قوتش؛ توانمندی فردی و شرایط زندگیش برنامه مستقل خودش رو داشته باشه.

سلام ممنونم از راهنماییتون یعنی به نظرشما پیشرفتن با ازمون ها به تنهایی و نداشتن برنامه ای به طور مس ...

اینکه روزی چند ساعت مطالعه کنید؟ چه دروسی رو بیشتر یا کمتر مطالعه کنید؟ از چه منبعی مطالعه کنید؟ هر درس رو با چه تکنیکی مطالعه کنید؟ باکس های مطالعاتی چجور باشه و... یک سوال عمومی نیست که برای همه یکسان باشه باید اول شرایط تحصیلیتون بررسی بشه...

شما از روز شنبه وارد سال دهم میشین یا یازدهم؟

پیش خوانی دروس دهم رو داشتید؟ 

به طور کلی پیش خوانی همواره توصیه میشه و در درک مطالب جدید خیلی کمکتون میکنه.

اگه هدفتون کسب رتبه خوبیه  پس  خیلی خیلی تلاش کنید

شما از روز شنبه وارد سال دهم میشین یا یازدهم؟ پیش خوانی دروس دهم رو داشتید؟ 

سلام بله من وارد دهم میشم و پیش خوانی دروس اختصاصی دهم رو داشتم

به طور کلی پیش خوانی همواره توصیه میشه و در درک مطالب جدید خیلی کمکتون میکنه.

یعنی به نظرتون در زمان مدرسه هم پیش خوانی داشته باشم همراه با مطالعه عادی؟؟

سلام منظورم این هست که بر اساس نتایج آزمون ها و تحلیل کارنامه هاتون باید برنامه ریزی کنید اون برنام ...

میشه الان این رو برام توضییح بدید که اگر بودجه بندی ازمون مثلا بهدی قلم چی فصل 1و2 بود و من در ازمون قبلی فصل1 رو مشکل داشتم باید دوتا شو توی برنامه شخصی ام قرار بدم/؟

و اگه در درس مثلا ریاضی هیچ مشکلی در سوالات ازمنش نداشتم و درصد 80 تا 100 رو کسب کردم اون رو چجوری بخونم و توی برنامم قرار بدم/؟؟

در مورد دروس عمومی هم اگه میشه ی توضیح کلی برای ازمونهاش بدید ممنون میشم