2777
2789
مرسی عزیز جون. آره ماله خودمونه قابل دار شما نیس. 110 متره هفتاد و پنج دادیم خونه بقیش حیاط. تو ارزو ...

الهی که بخوشی همیشه زندگی کنیدعزیزم....وسایتون بالاسردخترای گلت باشه😄 قابل دارعالمه خداببخشه بهتون😆

گروه سبز💚 وزن اولیه58😏 وزن فعلی52/600😄💪 وزن هدف50😆💪😆💪😆💪وبعدانشاا...تثبیت😄قدمم159😆 9/9/99انشاا...کروناوگرونیاسرنگون شه🙏

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من فک کردم ایشون با اسی هست. من کفپوش های اسی و گفتم. مرسی چشات قشنگ میبینه. من آخه مهمون دارم بعد ر ...

آها ، اگه میشد یجوری بچینی که فقط یه طرف فرش بخوره و ... خیلی بهتر میشد ، اخه همه وسایلهات خوشکلن و شیک 

.
اگ میشه چنتا عکس بفرسی؟از نقشه خونت خوشم اومد،منم قراره در آینده خونه بسازیم واس همون میخام،ممنون می ...

همون دوتا عکس اصلیه دیگه کل خونه نقشش اونه

(من اگر نیکم وگر بد، تو برو خود را باش) 
یه سوال دیگه بپرسم کابنت با وسایلش شد 11 تومن دیگه آره قیمت گاز و هود و جدا میدونی یا نه با اسم و ما ...

آره همش باهم. اسم ما ک و نمیدونم والا. گاز یک و دویست پنجاه. هود 700تومن. من که قبلا گاز 1فحه ای هم داشتم راضی بودم به مدت 9 سال. ولی مشکی بود الان خونه خودم سفید برداشتم تمیز کردنش واقعا راحته

چه خوب خریدی از کجا؟؟ میگم این پایه هاش محکمه؟؟ من خیلی این مدل دوست دارم اما احساس میکنم ضعیف باشن& ...

از داخل دیوار شهریار. آره خوبه فعلا که راضیم

آره همش باهم. اسم ما ک و نمیدونم والا. گاز یک و دویست پنجاه. هود 700تومن. من که قبلا گاز 1فحه ای هم ...

ممنونم هود و گاز و از بیرون گرفتی یا دیوار سفارش دادی

دخترم رُز 🌹یه روز به دنیا میاد😍😍  خدا دید خیــــــــــــلی دختر دوستم بهم دوتا پسر داد 🤪🤪🤪🤪🤪
اینم بخش کوچکی از خونه من

کوچیکش؟

خونت چند متره؟ 

آشپزخونتم بزار 

پایین امضامو حتما بخونلطفا یه صوات میفرستی واسه اینک به سلامتی و دل خوش شوهرم منتقل شه شهرمون به زودی، خیلی تنهام و بابام کارشون درست شهتوجه توجه👇من به عنوان خواهر یا دوست فقط میگم از همممین امروز نماز اول وقت بخون اصن مهم نیس با چ تیپ با چ قیافه و هرررجووور هستی بخون فقط اول وقت.بعد ببین زندگیت اززز عسل هم شیرین تر میشه.از همممه جهان ارامشش برا وجودت میشه ازته قللبم اینارو گفتم .چهل روز بخون امتحانش ک مجانیه بعد چهل روز دگ نمیتونی از نماز دس بکشی تازه میفهمی زندگی یعنی چی 💓قول میدم بهت
عه اتاق خاب نداری؟سرویس بهداشتی کجاست؟

چرا دارم اونجا که لامپ بنفش ها روشنه دوتا اتاق خواب رو ب روی همن. حموم داخل اتاق خودمونه.دستشویی هم تو حیاطه. اینم اتاق دخترام